«Динамо» U-11 вибороло третє місце на турнірі в Італії

«Динамо» U-11 вибороло третє місце на турнірі в Італії

Змагання проводяться вже четвертий рік поспіль та присвячені пам'яті футболіста Міммо Паладіно.

У турнірі брали участь 18 команд, які були поділені на шість груп, по три в кожній. За регламентом команди грали три тайми по 10 хвилин у форматі шість польових гравців плюс воротар. Динамівська команда хлопців 2003-го року народження була представлена ​​групою під керівництвом Валерія Краснощока. Наставник юних футболістів розповів докладніше про виступ своїх підопічних:

- Змагання проходили у два дні  26-го та 27-го квітня. Були представлені переважно італійські команди й кілька колективів із інших країн. Місцевим командам потрібно було пройти попередній відбір, щоб потрапити на цей турнір. У перший день ми на груповому етапі переграли місцеву команду «Монкальєрі»  3:0 та зіграли внічию 0:0 із «Торіно». Таким чином, із першого місця вийшли до чвертьфіналу. Того ж дня провели стикову гру проти «Дебрецена» й переграли їх 1:0. Наступного дня в півфіналі поступилися італійській «Брешіа» 1:2. У матчі за третє місце ми зустрічалися з італійською «Чезеною». Основний час завершився внічию 1:1, а в серії пенальті ми їх переграли 5:3 та посіли підсумкове третє місце.

Приємно, що ми пограли з сильними хорошими командами. У складі своєї команди можу відзначити воротаря Артема Фастова, захисника Антона Боля, який зіграв на високому рівні, півзахисника Дениса Бунчукова та нападника Олега Шокуна. Ці хлопці справили найбільш яскраве враження.

Відзначимо, що на шляху до Італії та назад динамівська команда U-11 провела два товариські матчі. 23-го квітня в угорському місті Дебрецен підопічні Валерія Краснощока переграли з великим рахунком команду академії місцевого клубу  7:2, граючи два тайми по 25 хвилин у форматі 8+1. А 29-го квітня в іншому містечку Угорщини Тісоуйвароші розгромили місцеву команду 10:2.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер