«Динамо» U-12 на турнірі Ateitis Cup 2015 – треті

«Динамо» U-12 на турнірі Ateitis Cup 2015 – треті

До Литви вирушила умовно друга динамівська команда цього віку. Впевнено перегравши всіх суперників у групі, підопічні Сергія Журавльова з першого місця вийшли до чвертьфіналу, але потім у півфіналі з мінімальним рахунком 0:1 поступилися литовській «BFA» із Вільнюса. А в матчі за третє місце впевнено переграли ще одну місцеву команду, литовський «Жальгіріс» – 5:0.

Загалом у турнірі брали участь 8 команд футболістів 2003-го року народження, поділені на дві групи по чотири в кожній. Разом із динамівцями за вихід до фіналу у групі «А» боролися білоруська СДЮСШОР «Динамо» (Мінськ), ФМ «Атейтіс» (Вільнюс, Литва) та «Судува» (Маріямполе, Литва).

Пропонуємо до вашої уваги результати матчів за участю динамівців:

Груповий етап:

«Динамо» (Київ) – СДЮСШОР «Динамо» (Мінськ) – 3:1

«Динамо» (Київ) – ФМ «Атейтіс» (Вільнюс, Литва) – 9:0

«Динамо» (Київ) – «Судува» (Маріямполе, Литва) – 5:0

Чвертьфінал

«Динамо» (Київ) – «RFSH» (Рига, Латвія) – 2:0

Півфінал

«Динамо» (Київ) – «BFA» (Вільнюс, Литва) – 0:1

Матч за третє місце

«Динамо» (Київ) – «Жальгіріс» (Вільнюс, Литва) – 5:0

Детальніше про виступ динамівців розповів їхній тренер Сергій Журавльов:

- Якщо говорити про результат, я, звичайно, незадоволений – ми мали грати у фіналі, це визнали й фахівці, які чекали, що у фіналі ми зустрінемося з «Динамо» (Мінськ). А за якістю гри хлопці показали, що вони дещо вміють, і ми рухаємося у правильному напрямку. Незважаючи на те, що їздили другою командою, ми все одно представляли київське «Динамо».

Ми поступилися у півфіналі прибалтійській академії, причому пропустили на останній хвилині. Дуже прикро, але це футбол. Зате в матчі за третє місце переконливо переграли «Жальгіріс». Загалом, турнір був дуже корисним. Хлопці набралися досвіду міжнародних матчів, зігравши шість ігор за три дні, вчилися не губитися, коли важко. Хотілося б, щоб подібних змагань було якомога більше.

За підсумками турніру на церемонії нагородження динамівець Дмитро Іродовський отримав індивідуальну нагороду – приз найкращому гравцю нашої команди.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер