«Динамо» U-12 посіло друге місце на турнірі пам’яті тренерів ДЮФШ «Динамо»

«Динамо» U-12 посіло друге місце на турнірі пам’яті тренерів ДЮФШ «Динамо»

У віковій категорії U-12 «Динамо» було представлено однією командою (тренер Павло Чередніченко). За перемогу наша команда змагалася із київськими колективами. Вісім команд були поділені на дві групи. До квартету разом із динамівцями потрапили «Атлет», «Фортуна» та «Локомотив». Іншу групу склали ОК ім. І. Піддубного (колишній РВУФК), ДЮСШ-15, ДЮСШ-14 і ДЮСШ-21.

Посівши перше місце у групі, динамівці вийшли у фінал, де зустрілися із ДЮСШ-15. Основний час завершився бойовою нічиєю 2:2, не виявили переможця і п’ять одинадцятиметрових ударів. Лише під час наступних пенальті удача посміхнулася супернику.

- Перший поєдинок ми виграли у «Атлета» 3:1, наступний – у «Фортуни» з рахунком 4:2, а у заключному матчі групового етапу мінімально поступилися «Локомотиву» 0:1 - розповів про виступ своїх підопічних наставник Павло Чередніченко. – Набрали однакову кількість очок з «Атлетом», але, завдяки перемозі у очній зустрічі, посіли перше місце в групі. У фіналі на полі йшла бойова гра, по ходу зустрічі ми поступалися ДЮСШ-15 0:2, але проявили характер, силу волі і зрівняли рахунок,та у серії пенальті трохи не пощастило. Була хороша, комбінаційна гра як з боку ДЮСШ-15, так і з нашого.

Загалом, рівень суперників високий – усі команди вищої ліги, які представляють чемпіонат міста Києва, футболісти також хороші, перспективні, вони прогресують, показують швидкий, комбінаційний футбол. У цілому, тренери залишилися задоволені рівнем турніру та командами-суперницями. Матчі сподобалися і батькам, і тренерам, і самим футболістам, які отримали важливий досвід.

За поєдинком уважно спостерігав віце-президент УЄФА, почесний президент ФФУ Григорій Суркіс з дружиною Катериною, адже у команді «Динамо» цього віку на позиції воротаря грає їхній син В’ячеслав.

Батьки щиро та емоційно вболівали за сина, який керував командою із рамки воріт, підказував партнерам та виручав свою команду у деяких моментах.

За підсумками турніру приз найкращого гравця отримав динамівець Маркіян Петришин.

Нагадаємо, що на наступних вихідних (23-24 грудня) група футболістів 2007-го року народження під керівництвом Володимира Анікєєва зіграє в турнірі пам'яті Євгена Рудакова. У ньому візьмуть участь вісім команд: дві динамівські, «Карпати» (Львів), ФК «Львів», «Арсенал» (Харків), «Металіст» (Харків), «Чорноморець» (Одеса), «Ворскла» (Полтава).

Запрошуємо вболівальників підтримати юних динамівців, вхід до манежу НТБ «Динамо» на матчі турніру вільний.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер