Ateitis Cup. «Динамо» U-13 перемогло естонський «Легіон» та посіло перше місце у групі (ВІДЕО)

Ateitis Cup. «Динамо» U-13 перемогло естонський «Легіон» та посіло перше місце у групі (ВІДЕО)

Нагадаємо, перший поєдинок із литовською «Гарлявою» завершився для підопічних Олександра Стужука та Павла Чередніченка перемогою з розгромним рахунком 9:0. У порівнянні з першим матчем, тренерський штаб киян провів певну ротацію у стартовому складі.

Наша команда розпочала поєдинок рішуче і затисла суперника на його половині поля. Щоправда, певний час нашій команді не вдавалося здолати організовану оборону естонців. Удари Лемішка, Пономаренка та Осипенка не досягали цілі, а Мамзіну не вистачило зовсім трохи, щоб замкнути дальню стійку після флангового прострілу. Ще в одному з моментів Лемішко, завершуючи чергову атаку нашої команди, якимось дивом із близької відстані не влучив у площину воріт. Тож, на перерву команди пішли за нічийного рахунку, відклавши найцікавіше на другу половину зустрічі.

Відпочинок пішов на користь динамівцям і, щойно розпочався другий тайм, українці з новими силами пішли вперед. Здавалося, забитий м’яч – це питання часу, і він не змусив довго на себе чекати. Свою команду влучним ударом вивів уперед Осипенко, а закріпив перевагу Подейко, влучивши справа у дальній кут воріт. Згодом м’яч ще тричі (!) побував у воротах естонців, але два з них піднятий прапорець асистента арбітра сигналізував про офсайд, а ще одного разу було зафіксовано порушення правил в атаці.

Хороший момент для взяття воріт мав Задорожний, але з близької відстані не зумів замкнути праву стійку. Утім, і рахунку 2:0 вистачило нашій команді для підсумкової перемоги. Цей успіх дозволив підопічним Олесксандра Стужука та Павла Чередніченка посісти перше місце в групі, і в третьому матчі цього ігрового дня, який розпочнеться о 21:30, вони зустрінуться із харківським «Металістом-1925», який також здобув дві перемоги та став першим у групі «А».

Ateitis Cup-2018. Група «В». 2-й тур

«Динамо» (Київ) U-13 – «Легіон» (Естонія) U-13 – 2:0 (0:0)

«Динамо» U-13: 71. Суркіс (12. Троїцький, 21), 5. Галіч, 17. Нестеренко (к) (Кусий, 30), 3. Кузьменко  (13. Тітов, 21), 22. Бельчиков (18. Дідич, 23), 4. Кусий (2. Подейко, 21), 15. Дігтяренко, 7. Осипенко (21. Чернявський, 29), 10. Мамзін (9. Задорожний, 21), 20. Лемішко (8. Петришин, 21), 11. Пономаренко.

Голи: Осипенко(23), Подейко (27).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер