«Динамо» U13 - переможець турніру «Кубок Валерія Лобановського»

«Динамо» U13 - переможець турніру «Кубок Валерія Лобановського»

64 команди з різних куточків України боролися за почесні трофеї престижного турніру. Організаторами "Кубка Валерія Лобановського" виступили ГО "Київська ліга дитячого футболу" і ДЮФШ "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Турнір проходив в критому манежі навчально-тренувальної бази "Динамо" в Конча-Заспі з 11 по 14 березня.

У фінальному матчі підопічні Артема Яшкіна і Сергія Процюка зустрілися з донецьким "Шахтарем", а в матчі за третє місце зійшлися дві київські команди - "Арсенал" і "Динамо". Результат поєдинку - 4:0 на користь "біло-синіх".

Фінал видався яскравим на події - обидві команди не хотіли віддавати ініціативу в руки суперника. Забитими м'ячами у складі другої команди "Динамо" U13 в основний час відзначилися Ілля Меньшиков, Антон Мартинюк, Кирило Рибак.

 

- Гра сподобалася. І "Динамо" і "Шахтар" грали в гарний футбол, - зазначив після матчу наставник "Динамо" U13 Артем Яшкін. На полі було багато емоцій і це добре. Думаю, дії на полі відповідають рахунку на табло. Були деякі індивідуальні помилки, які вплинули на результат матчу. Ігри з "Шахтарем" або інший сильною командою завжди більш емоційні. Завжди приємно грати з сильним суперниками. Що стосується пенальті, то він був справедливим. Тренерський штаб сидів на лавці і бачив цей епізод.

- Вважаю, що ми заслужили перемогу, - сказав голкіпер киян Ігор Костенко, який відбив два удари в серії післяматчевих пенальті. По грі обидві команди були рівні. Трохи нервували, коли поступалися 2:3. Але дотиснули, а в серії пенальті я виконав свою роботу, те, що від мене вимагалося. Як налаштовуємося перед матчами? Заводимо один одного, якщо хтось помиляється, підтримуємо. Це важливо бути одним цілим. Тренер в перерві сказав, що зіграли в першому таймі непогано і продовжували в тому ж дусі. Мені і самому перший тайм сподобався більше, ніж другий. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер