»Динамо» U-13 перемогло у півфіналі «Волинь» та вийшло у фінал «Alfa Cup Albena 2019»

»Динамо» U-13  перемогло у півфіналі «Волинь» та вийшло у фінал «Alfa Cup Albena 2019»

Підопічні Павла Чередніченка та Олександра Стужука зустрілися з луцькою «Волинню». Цей матч вважався півфіналом, оскільки «Волинь» із великим рахунком перемогла «Спартак» (Варна), і у випадку перемоги над лучанами, кияни одразу виходили у фінал.

У перші хвилини кияни виглядали активніше, нагнітаючи обстановку біля воріт суперника з гри та після стандартних положень. На ударній позиції опинялися Пономаренко, Чернявський, Сумка та Задорожний, але гравці «Волині» діяли надійно в захисті, сміливо стелилися в підкатах і ліквідовували загрозу. Динамівці активно використовували фланги, але навіси та простріли до певного часу вигоди не приносили. Мабуть, найреальніший момент для взяття воріт мав Подейко, але його удар з-за меж штрафного майданчика прийняла на себе поперечина. Ще в одному з моментів Сумка вивів Пономаренка до воріт, той уже був готовий завдати влучного удару, але в останню мить м’яч у нього з-під ніг вибив захисник. Добре уздовж воріт прострілював Чернявський, воротар відвів загрозу, а Задорожний на дальній стійці не зміг спрямувати м’яч у сітку. А ще в одному епізоді після подачі кутового Захарченко намагався пробити головою, але м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Як видно, кияни повністю контролювали хід поєдинку та володіли ініціативою, але справу забивати перенесли на другий тайм.

У другому таймі малюнок гри не змінився: динамівці все ближче підбиралися до воріт суперника, і Осипенко навіть відправив м’яч у сітку, але з офсайду. Кілька поспіль кутових через невеликі проміжки часу теж не принесли успіху. Лобко пробив головою трохи невлучно, а ще через пару хвилин Лемішко влучив у сітку із зовнішнього боку. Нарешті, кияни досягли свого, коли тому ж Лемішку, який прийняв м’яч по центру від воріт, удався чудовий удар здалеку повз воротаря – 1:0. Після цього динамівці продовжили вести свою гру і згодом відзначилися ще раз, коли Осипенко з-за меж штрафного майданчика пробив по воротах, і м’яч рикошетом від поперечини опинився за лінією воріт – голкіпер лучан навіть не поворушився. Ще через кілька хвилин після чудової передачі Редушка не менш чудовий удар у кут воріт вийшов у Лобка, який забив свій дебютний м’яч за «Динамо» та встановив остаточний рахунок.

Фінальний матч на турнірі наша команда проведе завтра, 19-го червня, проти болгарського "Лудогорця". Початок зустрічі о 17.00.

"Alfa Cup Albena 2019". Півфінал

18.06.2019. Albena Football Complex

"Динамо" U-13 - "Волинь" U-13 -3:0 (0:0)

"Динамо": 1. Микитенко, 15. Захарченко, 5. Галіч, 3. Кузьменко, 19. Пашко, 4. Кусий, 2. Подейко, 77. Сумка, 9. Задорожний, 21. Чернявський, 11. Пономаренко (к).

У другому таймі на поле виходили: 71. Суркіс, 17. Нестеренко, 22. Бельчиков, 8. Редушко, 7. Осипенко, 23. Білоусов, 20. Лемішко, 10. Лобко.

Голи: Лемішко (43), Осипенко (50), (Лобко, 54).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер