«Динамо» (U-14) – бронзовий призер ДЮФЛУ

«Динамо» (U-14) – бронзовий призер ДЮФЛУ

Динамівці у груповому етапі показали хорошу результативність, перемігши у двох матчах із трьох, але через поразку від «Шахтаря» задовольнилися другим місцем. У підсумку довелося грати матч за третє місце проти другої команди паралельної групи, якою став «Чорноморець».

Як зазначив наставник киян Олексій Дроценко, рівень гри його підопічних в останньому матчі групи проти BRW-ВІК був найвищим, тому не дивно, що у стартовому складі наставник замін не проводив. І хлопці, натхнені довірою, тренера не підвели.

Після кількох дощових днів на Волині знову встановилася сонячна погода. Динамівці вирішили не відкладати справу в довгий ящик, перевели гру на половину поля суперника та почали методично обстрілювати ворота одеситів. На 16-й хвилині зустрічі рахунок було відкрито. Георгій Цитаїшвілі вирішив пробити (фото удару внизу) із 18-ти метрів, і не схибив. М'яч влетів у самісенький кут воріт!

На жаль, цю гру Георгій до кінця не дограв. На початку другого тайму в боротьбі із суперником йому зламали ногу, після чого динамівець у кареті швидкої допомоги вирушив до однієї з лікарень Нововолинська. На стадіон юний футболіст повернувся на милицях із загіпсованою ногою на церемонію нагородження.

Ще більш розкуто динамівці діяли у другому таймі. Лише за кілька секунд після його початку Максим Духан відібрав м'яча у захисника, пройшов правим флангом та навісив до центру, де Саша Войтюк виграв верхову боротьбу та головою спрямував м'яча у ворота!

Співвідношення сил на полі, де повністю домінували кияни, надало можливість тренерам провести всі сім відведених замін. Хлопці змогли набути важливого досвіду зустрічей такого рівня, набратися впевненості. У середині другого тайму динамівці забили ще два м'ячі. На 45-й хвилині Стас Сорокін здійснив класний сольний прохід, на шляху до штрафного майданчика обігравши трьох суперників, та пробив без шансів для воротаря. А ще за п'ять хвилин капітан команди Олександр Мельник реалізував пенальті, встановивши остаточний рахунок у зустрічі.

4:0  «Динамо» перемагає «Чорноморець» та стає бронзовим призером ДЮФЛУ сезону 2013/14 у віці до 14 років. Капітана «біло-синіх» Олександра Мельника було визнано найкращим захисником турніру!

У фінальному матчі ДЮФЛУ (U-14) донецький «Шахтар» переміг «УФК-Карпати» 1:0.

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Матч за 3-є місце

27.06.2014. м.Нововолинськ, стадіон «Шахтар». 200 глядачів.

«Динамо»  «Чорноморець»  4:0 (1:0)

«Динамо»: Косяков (Малиш, 53), Чуєв, Мельник, Малишкін, Рожко (Сирота, 51), Білошевський, Котов (Сухоручко, 46), Сорокін (Снищук, 53), Цитаїшвілі (Захаров, 37), Духан (Петренко, 52), Войтюк (Ширіпа, 50).

Голи: Цитаїшвілі (16), Войтюк (31), Сорокін (45), Мельник (50, з пенальті).

Підсумки турніру ДЮФЛУ (U-14), коментарі тренерів та гравців читайте 28 червня на клубному сайті ФК «Динамо».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер