«Динамо» (U-14) – бронзовий призер ДЮФЛУ

«Динамо» (U-14) – бронзовий призер ДЮФЛУ

У порівнянні з матчами групового турніру наставник динамівців Юрій Лень суттєво змінив склад, випустивши на поле футболістів, які мали замало ігрової практики. Капітанська пов'язка від Хахльова перейшла до Дришлюка, шанс показати себе отримали Стрижак та Червак, в запасі залишилися основні нападники Михайленко та Янаков.

На 9-й хвилині динамівці мали шанс повести в рахунку. Куліш зіграв у «стінку» з Яцюченком та без перешкод з боку захисника пробив у нижній кут. На жаль, м'яч пройшов у лічених сантиметрах від стійки. У наступній атаці вже Яцюченко мав відкривати рахунок, але, вийшовши віч-на-віч із воротарем, пробив вище поперечини.

З кожною хвилиною перевага динамівців ставала все помітнішою, гра поступово перейшла на половину поля одеситів. На 24-й хвилині зустрічі рахунок було відкрито. Успіхом завершилася награна на тренуваннях комбінація – з кутової позначки навісив Хахльов, який тільки-но вийшов на поле, а Куліш головою з кута воротарського майданчика пробив точно під поперечину.

За хвилину до перерви рахунок було подвоєно. «Біло-сині» отримали право на штрафний метрах у тридцяти від воріт, Дришлюк, який підійшов до м'яча, спочатку збирався подавати до штрафного майданчика, але потім вирішився пробити. Удар вийшов складним для воротаря – м'яч, ударившись перед воротарем, влетів точно в кут воріт!

Впевнено ведучи в рахунку, у другому таймі динамівці дозволили супернику вирівняти гру. Суперники по черзі проводили позиційні атаки, було багато боротьби в центрі поля. У одеситів виокремлювався центральний нападник Плохотнюк, його удар із десяти метрів не без труднощів парирував Петрусь.

Наприкінці зустрічі одесити всією командою пішли в атаку, намагаючись забити бодай гол престижу. Але рахунок на табло так і не змінився, «Динамо» перемогло «Чорноморець» 2:0 і посіло третє місце в чемпіонаті дитячо-юнацької ліги України серед чотирнадцятирічних футболістів.

Гравці та тренери «Динамо» отримали бронзові нагороди, а капітану команди Олексію Хахльову від організаторів турніру було вручено почесний кубок.

Знайшли динамівців й індивідуальні нагороди.

Оригінальну статуетку як найкращому захиснику турніру вручили Дмитру Наскрипняку, а приз найкращого півзахисника отримав Кирило Дришлюк.

У матчі за перше місце ДЮФЛУ (U-14) донецький «Шахтар» переміг львівський УФК 2:0.

Фінальний турнір ДЮФЛУ (U-14). Матч за 3-є місце

29.06.2013. с.Поляна, 100 глядачів

«Динамо» (Київ) – «Чорноморець» (Одеса) – 2:0 (2:0)

«Динамо»:
30.Петрусь, 2.Рибачук, 3.Наскрипняк, 18.Петренко (9.Голенко, 42), 7.Дришлюк (к) (17.Янаков, 52), 20.Хрущов, 6.Стрижак (5.Сарапій, 36), 16.Миколенко, 11.Червак (4.Хахльов, 20), 10.Куліш, 21.Яцюченко (19.Михайленко, 42).

«Чорноморець»: 1.Богдан (25.Кухар, 31), 15.Демчук, 3.Волошин, 5.Мельник (20.Скопенко, 52), 4.Шармонов, 7.Мусолітін (к), 16.Ткаченко (2. Фаринюк, 31), 18.Биховський, 8.Вдовиченко (17.Шонія, 37), 10.Плохотнюк (19.Хоменко, 54), 11.Глущенко.

Голи: Куліш (24), Дришлюк (29).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер