»Динамо» (U-14): є трофей!

»Динамо» (U-14): є трофей!

У середу на базі ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського проходять фінали Кубка Києва у трьох вікових групах. Першими на футбольне поле вийшли хлопці 1998-го року: у вирішальному матчі Кубка пам’яті Олега Макарова «Динамо» зустрічалося із «Зіркою».

Підопічні Валерія Кінашенка та Віталія Хмельницького протягом усього матчу володіли перевагою і без труднощів розібралися із суперником, забивши чотири м’ячі на будь-який смак, причому три з них у першому таймі. Незадовго до фінального свистка динамівці залишилися в меншості, але на підсумковий результат це не вплинуло. Учасникам та переможцям турніру вручили пам’ятні кубки, медалі та дипломи.

Валерій Кінашенко, старший тренер «Динамо» (U-14):


- Необхідно зазначити, в місті команди підтягнулися, зараз нам не так легко грати, як було раніше. Суперники складають серйозну конкуренцію, це змушує нас також прогресувати, не стояти на місці й шукати нові шляхи розвитку в тренувальній роботі, іграх та підборі футболістів. Потрібно відповідати бренду «Динамо».

Що стосується сьогоднішнього матчу, в цілому, хлопці виконали установку. На такі ігри їх не потрібно налаштовувати особливим чином. Це діти, вони хочуть медалі, кубки. Перед грою я бачив, що вони достатньо зібрані й відповідально поставилися до гри. Все, що ми запланували, вдалося виконати. Зрозуміло, є помилки. Але ми рухаємося в напрямку розвитку сучасного футболу. Як не пропустити талант? Якщо він такий, як у Шевченка чи Блохіна, його видно відразу. Як правило, останнім часом футболісти приходять до школи не з таким яскравим талантом. Але більшість зібраних у нас хлопців мають перспективу стати хорошими футболістами. Надалі все залежить від їхнього ставлення до футболу. Перемоги приємні, але, найголовніше, – зростання індивідуальностей. Ми зобов’язані готувати футболістів рівня першої команди «Динамо», чи хоча б Прем’єр-ліги.

Кубок пам’яті Олега Макарова (1998 р.н.). Фінал

«Динамо» – «Зірка» – 4:0

«Динамо»:
Санжаревський (Іванюта, 42), Гамула (Семенченко, 42), Ярмоленко, Гайдук, Арутюнян, Мазур, Косовський (Сарапій, 37), Лісовий (Маричев, 44), Лавренченко (Шарабура, 39), Терещенко (Бабан , 41), Зубков (Ледньов, 44)

Голи: Зубков (10), Терещенко (20, 34), Лісовий (26).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер