«Динамо» (U-14): залишилося поборотися за друге місце

«Динамо» (U-14): залишилося поборотися за друге місце

Хоча, з логіки першого тайму, ніщо не передбачувало лиха. До перерви підопічні Валерія Кінашенка та Віталія Хмельницького володіли перевагою, майже вся гра проходила на половині поля суперника. У динамівців було як мінімум, п’ять чудових моментів для взяття воріт, коли м’ячу нема куди було подітися, серед яких і три виходи віч-на-віч. Але, на жаль, жоден із них команда не реалізувала. У «Металіста» же був загалом лише один небезпечний момент, коли гравець блискуче пробив із дальньої дистанції, але надійно зіграв наш воротар Макарчук, який витягнув м’яча.

Після перерви гра вирівнялася, і на 15-й хвилині вихованці ДЮФШ пропустили м’яча – наш футболіст почав обігрувати суперника на своїй половині поля й утратив м’яча. Харків’яни відразу пасом урозріз вивели свого гравця до воріт, а динамівці не встигли перелаштуватися. Звичайно, команда відразу ж побігла відіграватися, але в одному з моментів червону картку за грубу гру отримав наш гравець, і буквально за дві хвилини динамівці пропустили другий м’яч.

Ну а третій гол у компенсований час і взагалі вийшов курйозним. Перед подачею кутового суперник провів заміну, футболіст, який вийшов на поле, від бокової лінії побіг прямо до штрафного майданчика, після подачі м’яч перелетів усіх, потрапив до нього, і харків’янин разом із м’ячем залетів до воріт.

Результат гри визначило марнотратство динамівців в завершальній стадії атаки. Якби «біло-сині» реалізували бодай один-два моменти в першому таймі, на другий можна було виходити із зовсім іншим настроєм. Також відзначимо, що у грі не зміг узяти участі основний захисник Арутюнян.

У паралельному матчі BRW-BIK переграв «Іллічівець» 2:0. Таким чином, «Металіст» достроково забезпечив собі перше місце, нашій же команді для того, щоб посісти друге, потрібно завтра перегравати BRW-BIK. За найгіршого ж розкладу динамівці опиняться на третьому місці.

«Динамо» (U-14): Макарчук, Гамула, Ярмоленко, Пасечнюк, Бабан, Гайдук, Смирний (Нелюбін), Лісовий, Болокан (Лавренченко), Сарапій (Мочуляк; Семенченко), Косовський.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер