«Динамо» U-14 перед стартом у финальній стадії ДЮФЛУ. Прев’ю

«Динамо» U-14 перед стартом у финальній стадії ДЮФЛУ. Прев’ю

Матчі цієї вікової категорії пройдуть у Київській області – на стадіонах Борисполя та Щасливого. Підопічні Олега Венглинського та Олександра Радченка потрапили до групи А, й за вихід до фіналу боротимуться з київським РВУФК, одеською «ДЮСШ-11 Чорноморець» та ужгородською СДЮШОР.

Напередодні старту в турнірі тренер «Динамо» U-14 Олександр Радченко розповів про підготовку своїх підопічних до вирішальних матчів та поділився своїми очікуваннями від змагань:

- Зігравши останній матч чемпіонату міста з «Переможцем» 12-го червня та здобувши перемогу 4:1, дали хлопцям три вихідних. Потім знову зібралися й увесь тиждень тренуємося аж до 20-го червня, готуємося до турніру. У суботу останній день перед першим матчем, заїдемо до готелю «Корона» біля Щасливого, де й будемо базуватися протягом усього турніру, там проведемо передматчеве тренування. До цього протягом усього тижня проводили одноразові заняття: після вихідних на початку тижня вони були важчими з хорошими навантаженнями, а потім розвантажувальна робота. В останні дні більше відпрацьовуємо удари по воротах, стандартні положення, показуємо, розказуємо, кому куди необхідно бігти, відкриватися тощо.

- Чи всі хлопці здорові, чи на всіх можете розраховувати? Чи є у команди на даний момент якісь кадрові проблеми?

- У нас «зламався» один футболіст – Богдан Духота. Це наш захисник, основний гравець, дуже шкода, що він вибув. З усіма іншими, на щастя, все гаразд.

- Для ваших підопічних це перший фінальний турнір ДЮФЛ. Як налаштовуєте їх?

- Як завжди, так само, як минулого року налаштовували групу 1997-го року народження – обидві вікові групи академічні, просто ті хлопці були трохи старшими, а ці молодші. Тому більше їм розповідаємо та показуємо – кожному й по кілька разів. Адже вони ще жодного разу не грали у фіналах ДЮФЛ, буде для них новий досвід.

- Як можете оцінити суперників по групі: київський РВУФК, одеську «ДЮСШ-11 Чорноморець» та ужгородську СДЮШОР?

- Як відомо, до фінальної частини слабкі команди не потрапляють. Із них ми зустрічалися лише з київським РВУФК, з рештою незнайомі – вивчаємо їхню гру, переглядаємо диски. Матеріал у нас є, можливо, щось покажемо хлопцям.

Словом, завершуємо останні приготування, вже сказали гравцям, хто їде, а хто ні, вони збирають одяг, форму, все необхідне – й у суботу ввечері вже будемо на місці.

Пропонуємо до вашої уваги календар матчів за участю динамівської команди U-14:

U-14 (20-26 червня)

Група «А»: «ДИНАМО» (Київ), РВУФК (Київ), СДЮШОР (Ужгород), «ДЮСШ-11 Чорноморець» (Одеса).

21 червня (18.00, стадіон «Колос»). «ДЮСШ-11 Чорноморець» – «ДИНАМО»

22 червня (16.30, стадіон «Колос»). СДЮШОР – «ДИНАМО»

24 червня (16.30, стадіон «Лафорт-Арена»). «ДИНАМО» – РВУФК

26 червня. Фінал

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер