«Динамо» U-14 - переможець Ateitis Cup!

«Динамо» U-14 - переможець Ateitis Cup!

Нагадаємо, що на груповому етапі кияни обіграли цього суперника з великим рахунком 7:0.

Вирішальний поєдинок виявився складнішим та трохи менш результативним.

Виконавши кілька стандартних положень у перші хвилини гри, підопічні Андрія Фартушняка та Олександра Стужука продовжували шукати підходи до володінь суперника. Але на відсміну від зустрічі цих команд на груповому етапі, сьогодні забити було не так просто. Хоча гра, переважно, проходила на половині поля суперника.

Мабуть, найреальнішу нагоду для взяття воріт мав Титаренко після прострілу Давлатова, але якимось дивом примудрився з кількох метрів не влучити у площину воріт. Небезпечний штрафний удар виконував Єременко – над поперечиною, із хорошої позиції бив Горбач – поруч зі стійкою.

У першому таймі естонці лічені рази переходили на половину поля динамівців, але отримати вигоду із своєї явної переваги нашим хлопцям не вдалося.

Після перерви розстановка сил на полі не помінялася. Царенко добре навішував до штрафного майданчика, але Давлатов трохи забарився з ударом, потім Горбач пробивав головою – воротар на місці. Нарешті, те, що не вдалося партнерам, зробив Александров: зігравши у стінку із партнером він вийшов один на один із воротарем та переграв його. Скоро «Калев» мав чи не єдиний момент, щоб зрівняти рахунок, коли після помилки захисника нападник вийшов один на один із Кочпергою, але наш воротар зіграв вище усяких похвал, вчасно залишивши ворота та ліквідувавши загрозу.Одразу після цього рахунок подвоїв Горбач, який чудовим ударом з рикошетом від поперечини відправив м’яч у сітку. Незадовго до фінального свистка красивим дальнім ударом відзначився Титаренко, який перекинув воротаря, а з ударом Березинця впорався голкіпер суперника, вибивши його із самісінького кута воріт.

Вітаємо «Динамо» із перемогою на турнірі!

Ateitis Cup. Фінал

«Динамо» (Київ) U-14 – «Калев» (Таллін) U-14 – 3:0 (0:0)

«Динамо» U-14: 35. Кочерга (1. Ісаченко, 37), 9. Бенедюк (6. Анікєєв, 32), 7. Філатов, 16. Чубатий, 2. Єременко, 8. Александров, 4. Ганжола (18. Мельниченко, 31), 5. Царенко (к) (50. Березинець, 30), 14. Титаренко (17. Поліщук, 22), 31, 3. Давлатов, 11. Горбач (14. Титаренко, 33).

Голи: Александров (25), Горбач (29), Титаренко (38)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер