«Динамо» (U-14) першим вийшло до фіналу ДЮФЛ!

«Динамо» (U-14) першим вийшло до фіналу ДЮФЛ!

Вихованці ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського (тренери Кінашенко В.В., Хмельницький В.Г.), здобувши мінімальну перемогу у Львові над місцевим УФК (1:0, гол забив Сарапій), у матчі-відповіді розгромили суперника 4:0 (Сарапій 2, Косовський, Арутюнан).

Докладніше про виступ своїх підопічних розповів старший тренер академічної групи Валерій Кінашенко:

- Не можна сказати, що перемога над УФК та вихід до фінальної частини далися нам легко. У першому матчі до всіх труднощів додалися ще й погодні умови
Львів нас зустрів проливними дощами та сімома градусами вище нуля на термометрі. Поле просочилося водою, через що грати було дуже складно. Та й команда УФК достатньо «зубаста». По ходу матчу в нас було три хороші моменти, один із яких вдалося реалізувати та здобути мінімальну перемогу.

У Києві ж довелося грати за сильної спеки. З перших хвилин суперник навіть володів ініціативою, у діях же наших хлопців відчувалося певне хвилювання аж до того часу, поки нам не вдалося забити перший м'яч. Після перерви львів'яни, мабуть, уже не дуже сподівалися відігратися, тому гра трохи заспокоїлася. Ми отримали більше простору, з'явилися вільні зони, чим вдалося скористатися. Але, повторюся, незважаючи на підсумковий рахунок, не сказав би, що суперник виявився слабким та не завдав нам проблем.

Відзначимо, що окрім «Динамо» до фінальної частини також вийшли наступні команди: «BRW-ВІК» (Володимир-Волинський), «Металіст» (Харків) та «Іллічівець» (Маріуполь).

- Чесно кажучи, не бачив жодної з команд, що потрапили до фінальної частини,
продовжує наставник 14-річних динамівців. Спробуємо дістати відеоматеріали матчів за участю майбутніх суперників, можливо, селекційна клубна служба поділиться з нами якимось напрацюваннями. Напевно, кожна з команд представляє із себе бойову одиницю, судячи з того, як вони йшли турнірною дистанцією. Ми же будемо грати та намагатися показати свої найкращі якості.

Додамо, що вирішальні матчі серед команд 1998 р.н. пройдуть у Маріуполі з 26 до 31 травня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер