«Динамо» (U-14) посіло друге місце на турнірі Ateitis Cup 2015

«Динамо» (U-14) посіло друге місце на турнірі Ateitis Cup 2015

Перегравши всіх суперників у групі, підопічні Олега Венглинського та Олександра Радченка з першого місця вийшли до фіналу, де з рахунком 0:1 поступилися італійській «Аталанті».

Загалом у турнірі брали участь 12 команд футболістів 2001-го року народження, поділені на дві групи по шість у кожній. Разом із динамівцями за вихід до фіналу боролися дві литовські команди «Судува» (Маріямполе) та «Жаїбас» (Вільнюс), два латвійських колективи академія футболу Лієпая та «Метта» з Риги, а також російська СДЮСШОР «Калінінград». У групі команди грали два тайми по 20 хвилин, а тайми фінального поєдинку були збільшені на 5 хвилин.

Детальніше про виступ динамівців розповів тренер Олександр Радченко:

- Ми виграли всі матчі у групі, причому з великими рахунками. У перший день змагань зіграли три поєдинки: спочатку з рахунком 9:1 розгромили «Судуву», потім переграли «Жаїбас» 11:0, й на завершення першого ігрового дня відправили 20 м'ячів у ворота академії футболу Лієпаї. Наступного дня провели ще два матчі: з рахунком 5:0 переграли росіян та 3:0 «Метту» з Риги. Потім був вихідний день та фінал. Із «Аталантою» вийшла найцікавіша гра. Ми пропустили на самому початку, хвилині на 10-й, після цього вони добре контролювали м'яч, особливо не атакували й довели гру до переможного завершення. «Аталанта» справедливо стала переможцем змагань, мабуть, це була найсильніша команда на турнірі, добре організована. Було цікаво подивитися, як ми виглядаємо на їхньому фоні.

За підсумками церемонії нагородження двоє динамівців отримали індивідуальні нагороди: найкращим півзахисником турніру визнано капітана Костянтина Гурова (на верхньому фото), а найкращим бомбардиром став Вікентій Волошин (на фото внизу), який забив 10 м'ячів на турнірі.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер