«Динамо» U-14: із висновками зачекаємо

«Динамо» U-14: із висновками зачекаємо

Київське «Динамо» U-14 (гравці 1999-го року народження) виступає в 1-й групі вищої ліги. Осінню частину першості юні динамівці завершили на першому місці, вигравши дев'ять матчів із десяти. Переможна хода «біло-синіх» продовжилося й у стартовому турі весняної частини першості.

В 11-му турі динамівці зустрічалися в гостях із черкаським «СДЮШОР-Славутич», і здобули в цьому матчі суху перемогу 3:0. Всі три голи забив нападник Іван Михайленко. Наступного ігрового дня «Динамо» U-14 20 квітня прийматиме на своєму полі свого головного переслідувача – київський РВУФК, який відстає від «біло-синіх» лише на два очки.

Старший тренер «Динамо» U-14 Юрій Олександрович Лень (на фото) просить не поспішати з оцінкою виступів своїх підопічних, адже найважливіші матчі на динамівців чекають у фінальній частині змагань:

- Перше місце «Динамо» є заслуженим та закономірним. У цьому немає нічого дивного. Групу підібрано таким чином, що ми змагаємося переважно з київськими колективами, є також команди з Чернігова, Вінниці та Черкас. Єдина команда, яка складає конкуренцію в нашому віці, це команда інтернату – РВУФК. Зараз поки ще зарано говорити про результати. У всякому разі, команди зі східної зони, ті ж «Дніпро», «Шахтар», донецький «Металург», «Металіст», набагато вищі, ніж команди, які беруть участь разом із нами в групі.

Головне, щоб перше місце залишилося за нами й після всеукраїнського фіналу – ось до чого ми прагнемо в першу чергу.

Найсильнішою в нашій команді я би назвав лінію атаки. У нас два бомбардира – Іван Михайленко та Денис Янаков. Окрім них я би виокремив швидкісного гравця – Максима Куліша. Він добре розпочав, у першій же грі у Вінниці забив три м'ячі, а потім його переслідували то травми, то хвороби.

Це талановиті, перспективні хлопці, на яких ми в першу чергу сподіваємося. Є окрім них ще багато інших хлопців, яких я не назвав. Я вважаю, що вони становлять великий інтерес для клубу загалом, і надалі можуть вирости у висококласних футболістів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер