«Динамо» (U-14) – срібний призер чемпіонату ДЮФЛУ

«Динамо» (U-14) – срібний призер чемпіонату ДЮФЛУ

Поєдинок відбувся у Щасливому на «Лафорт-Арені». Зазначимо, що в матчі за третє місце, який відбувся двома годинами раніше, «Карпати» переграли київський РВУФК із рахунком 3:1. Через це початок фінального поєдинку на кілька хвилин затримався.

Гра вийшла доволі напруженою та непростою, як і належить фіналу. «Шахтар», у якого була солідна підтримка у Щасливому в особі батьків та вихованців школи різного віку, розпочав поєдинок активніше та заробив два кутових біля воріт Нещерета. Олег Венглинський, у свою чергу, закликав своїх підопічних пресингувати та грати вище.

Зазначимо, що спостерігати за поєдинком прийшов головний тренер першої команди «Динамо» Сергій Ребров, а також перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.



Стримавши спроби «Шахтаря» організувати стартовий натиск, на 10-й хвилині поєдинку динамівці вийшли вперед: Надольський класно прострілив на дальній кут, м'яч летів повз цілі, але Єфименко встигнув замкнути дальню стійку та з кількох метрів спрямував м'яча у ворота! Надалі на полі було багато боротьби, команди наближалися до воріт одна одної, але удари великої загрози в собі не несли. З тим команди й пішли на перерву.



У другому таймі «Шахтар» доклав чимало зусиль, щоб відігратися. Динамівці же провели чимало перспективних атак за участю активного В.Волошина, капітана Гурова, Надольського та інших. Але кожного разу підопічним Венглинського та Радченка не вистачало дещиці, на шляху м'яча ставали або захисники, або воротар. Добре з флангу прострілював Шулянський, але коли партнери намагалися замкнути його простріл, донеччани самовіддано кидалися під м'яч у підкатах або блокуючи передачі. Найдраматичнішими виявилися останні хвилини. Чудовий момент у нашої команди був хвилин за десять до фінального свистка, коли впродовж однієї атаки відразу двоє футболістів – Шулянський та Дероган – завдавали ударів, але м'яч зрадницьки прокотився зовсім поруч зі стійкою. За таке марнотратство «Шахтар» покарав киян: Бабенко блискуче виконав штрафний удар із лінії штрафного майданчика та поцілив точно в дальній кут, зрівнявши рахунок. У відповідь Шулянського вивели до воріт, він пробивав без перешкод, але воротар ногою примудрився відбити м'яча! Одразу ж біля наших воріт м'яч пролетів у кількох сантиметрах над поперечиною!

У серії пенальті більше пощастило гравцям «Шахтаря». Їхній воротар відбив два пенальті, а динамівський – один.



На урочистій церемонії нагородження переможців вшановували тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець та віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. Динамівцям вручили дипломи, призи, срібні медалі та кубок. Також індивідуальними нагородами були відзначені футболісти нашої команди. Найкращим півзахисником турніру став капітан Костянтин Гуров, а найкращим гравцем було визнано Вікентія Волошина!

ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Фінал

26.06.2015. Щасливе, стадіон «Лафорт-Арена». 500 глядачів

«Динамо» – «Шахтар» (Донецьк) – 1:1 (1:0), по пенальті 3:4

«Динамо»: 35. Нещерет, 2. Пінчук, 4.Дмитров, 3. Буценко, 6. Цекало, 8. Єфименко (21. Михайленко, 46), 9. Гуров (к), 11. Шулянський, 5. В.Волошин, 7. Надольський (15. Крилов, 40), 10. Крук (22. Дероган, 44).

Голи: Єфименко (10) – Бабенко (55)

Попереджені: Буценко (14), Єфименко (45), Гуров (49) – Голик (23), Троха (44).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер