«Динамо» U-14 та U-16: перемога та нічия в Дніпрі

«Динамо» U-14 та U-16: перемога та нічия в Дніпрі

Підопічні Андрія Аннєнкова та Олександра Собковича доволі впевнено розпочали свій матч, і доволі швидко повели в рахунку. Дероган отримав м'яча на лівому куті штрафного майданчика, обіграв захисника та точно пробив у кут – 1:0. Щоправда, до перерви втримати свою перевагу «біло-синім» не вдалося – буквально перед самим свистком до взяття воріт призвела подача з кутового, воротар помилився на виході, й м'яч від гравця «Дніпра» залетів у незахищені ворота.

Неприємності для киян продовжилися в другому таймі – футболіст «Дніпра» скористався неузгодженими діями захисника та воротаря, в підсумку обіграв останнього та закотив м'яча в порожні ворота. Але динамівці проявили характер – спочатку Надольський після вкидання з ауту увірвався до штрафного майданчика з лівого флангу та пробив над голкіпером, а на останніх хвилинах, коли «Динамо» вже грало в більшості після вилучення у господарів, Михайленко завершив класно розіграну комбінацію, замкнувши ударом під поперечину простріл з правого флангу.

Андрій Аннєнков, старший тренер «Динамо» U-16:

- Якщо у попередньому матчі з «Кременем» хлопці не налаштувалися на суперника, то цього разу, навпаки, була присутня якось нервозність у їхніх діях. Хотілося би, щоб вони діяли впевненіше, тоді б і вдалося уникнути припущених помилок. Добре, що проявили характер, а щодо змісту гри, то вони зараз у такому віці, що претензії будуть завжди. Щодо пропущених м'ячів, то я би не став звинувачувати в них лише одного голкіпера. В першому випадку, коли він вийшов із воріт на перехоплення, його мали страхувати захисники, а в другому партнер віддав недостатньо сильну передачу, через що нападник зміг обікрасти воротаря та забити другий гол.

Чемпіонат U-16, група 2, 2 тур

«Дніпро» – «Динамо» – 2:3 (1:1).

«Динамо»: 35.Нещерет, 5.Біловар, 4.Дмитров, 2.Пінчук (19.Білик, 67), 14.Ярош, 17.Гуров, 20.Бодня (21.Михайленко, 41), 7.Надольський, 11.Шулянський (18.Острік, 80+2), 16.Духота (15.Завгородній, 54), 22.Дероган (10.Крук, 55).

Голи: Зайков (40), Карповський (47) – Дероган (17), Надольський (56), Михайленко (80+1).

Команда Віталія Косовського та Сергія Процюка, навпаки, розпочала свій поєдинок невпевнено й уже в дебюті пропустила гол, коли динамівці залишили суперника неприкритим на дальній стійці після передачі від правого кута власного штрафного майданчика. Відігратися «біло-синім» вдалося в середині тайму завдяки індивідуальним діям Демиденка – він пройшов правим флангом, увійшов до штрафного майданчика та пробив повз голкіпера. Після перерви кияни вийшли вперед, коли після подачі з кутового м'яч відскочив до Хрипчука, й той зльоту спрямував м'яча під поперечину, але незабаром господарі зрівняли рахунок завдяки реалізованому пенальті. Останні хвилини «біло-сині», як і їхні старші товариші, догравали в більшості, але, на відміну від них, вирвати перемогу не спромоглися.

Віталій Косовський, старший тренер «Динамо» U-14:

- За цей результат я поставив би хлопцям незадовільну оцінку. Так, добре, що є бажання, але якість гри була відсутня. Дуже багато браку, й, повернувшись додому, будемо з'ясовувати, чому так сталося. Є певні дії, награні комбінації, але ми не можемо віддати прості передачі один одному на десять метрів. Щоправда, при цьому потрібно розуміти, що ми лише місяць працюємо з ними, й хлопці лише втягуються та адаптуються до наших вимог.

Чемпіонат U-14, група 2, 2 тур

«Дніпро» – «Динамо» – 2:2 (1:1).

«Динамо»: 1.Фастов, 20.Мазур (14.Оруджев, 49), 4.Боль, 16.Базилєєв, 21.Ставнічий (2.Моторний, 60+2), 17.Хрипчук, 9.Демиденко, 10.Трикоз, 13.Бунчуков (6.Бойко, 46), 19.Волошин (23.Карась, 60+2), 11.Шокун (3.Овчарук, 46).

Голи: Панов (4), Лебедєв (44, пен.) – Демиденко (12), Хрипчук (37).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер