«Динамо» U-14 та U-16: усюди забивають Волошини

«Динамо» U-14 та U-16: усюди забивають Волошини

У чотирьох стартових турах «Динамо» U-16 здобуло чотири перемоги із загальним рахунком 23:3 та одноосібно очолило турнірну таблицю групи 2.

Найрозгромнішої поразки від 16-річних динамівців зазнали їхні однолітки з полтавської «Ворскли», які поступилися майже з двозначним рахунком – 9:0. Хет-трик у цій грі оформив Ярослав Надольський, який нещодавно відзначився голом і за збірну України U-16 у товариській грі з бельгійцями.

ДЮФЛУ. U-16. Вища ліга. Група 2. 3-й тур

«Динамо» (Київ) – «Ворскла» (Полтава) – 9:0 (5:0)

24.09.2016. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо»: Нещерет, Буценко, Дмитров, Ярош, Білик, Гуров (к), Надольський, Михайленко, Завгородній, Духота, Дероган (Крук, 41)

Запасні: Біловар, Шулянський, Острик, Пінчук, Цикало, Слуцький

Голи: Надольський (6, 12, 54), Дероган (7), Лунін (9, автогол), Духота (34), Крук (43, з пенальті, 80), Завгородній (61)

Слідом за полтавчанами підопічні Андрія Анненкова та Олександра Собковича каменя на камені не залишили й від харківського «УФК-Олімпік», перемігши в селищі Буди Харківської області майже з тим самим рахунком – 7:0. Цього разу хет-трик оформив Іван Дероган, а дубль на рахунку Вікентія Волошина, який не брав участі в матчі з «Ворсклою» через виклик до збірної України U-17 на матчі кваліфікації юнацького чемпіонату Європи.

ДЮФЛУ. U-16. Вища ліга. Група 2. 4-й тур

«УФК-Олімпік» (Харків) – «Динамо» (Київ) – 0:7

01.10.2016. Селище Буди. Стадіон «Хладік».

«Динамо»: Нещерет, Пінчук, Буценко (Цикало), Біловар, Ярош (Білик), Михайленко, Надольський (Бодня), Завгородній (Духота), Вікентій Волошин, Шулянський (Єфименко), Дероган

Голи: Вікентій Волошин – 2, Дероган – 3, Духота, Надольський

Так само дві сухі перемоги у звітних турах здобули й київські динамівці 2003 року народження, яких тренують Віталій Косовський та Сергій Процюк. Завдяки єдиному у грі голу Валентина Овчарука, який вийшов на поле після перерви, «Динамо» U-14 здолало у своїх стінах полтавську «Ворсклу».

ДЮФЛУ. U-14. Вища ліга. Група 2. 3-й тур

«Динамо» (Київ) – «Ворскла» (Полтава) – 1:0 (0:0)

24.09.2016. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо»: Жилкін, Ставничий, Боль (к), Базилеєв, Моторний (Оруджев, 31), Хрипчук, Трикоз (Бойко, 45), Бунчуков (Березанський, 40), Карась, Назар Волошин, Шокун (Овчарук, 31)

Запасні: Фастов, Мазур, Демиденко

Гол: Овчарук (50)

А в Харківській області наймолодші динамівці-учасники всеукраїнських змагань під егідою ДЮФЛУ здобули більш переконливу перемогу з рахунком 3:0. У цій грі також відзначився забитим м’ячем Овчарук. А дубль оформив Назар Волошин, забивши в цій грі свої дебютні два голи в ДЮФЛУ. Відкрив рахунок Назар на самому початку зустрічі, тим самим забезпечивши своїй команді більш спокійну гру порівняно з поєдинком третього туру проти «Ворскли».

ДЮФЛУ. U-14. Вища ліга. Група 2. 4-й тур

«УФК-Олімпік» (Харків) – «Динамо» (Київ) – 0:3

01.10.2016. Селище Буди. Стадіон «Хладік».

«Динамо»: Фастов – Мазур (Моторний, 13), Боль, Хрипчук, Ставничий – Березанський – Демиденко (Карась, 43), Трикоз, Бунчуков (Бойко, 46), Назар Волошин – Овчарук (Шут, 52)

Запасні: Жилкін, Оруджев

Голи: Назар Волошин (4, 12), Овчарук (51). 

Тож для команд «Динамо» U-14 та U-16 минулий тиждень сміливо можна називати «тижнем Волошиних», адже їхні голи принесли перемоги на Харківщині командам обох вікових груп.

У турнірній таблиці групи 2 серед команд U-16 поки панує двовладдя – «Динамо» та «Шахтар» мають по 10 залікових пунктів. Однак різниця м’ячів трохи краща у «гірників» – 13:1 проти 11:2. Утім, уже найближчої суботи юні динамівці отримають можливість покращити різницю, коли прийматимуть на своїй базі на Нивках харківський «Металіст».

До слова, за тиждень «біло-сині» зустрінуться з командами ще однієї харківської школи – «Арсенал». Таким чином, 14- та 16-річні динамівці зіграють із трьома харківськими командами за три тижні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер