ДЮФЛУ. 11-й тур. «Динамо» U-14, U-16: мінімальні домашні перемоги над «Дніпром»

ДЮФЛУ. 11-й тур. «Динамо» U-14, U-16: мінімальні домашні перемоги над «Дніпром»

Київське «Динамо» вдома приймало «Дніпро», і обидві наші команди святкували перемоги. Старша група під керівництвом Андрія Анненкова та Олександра Собковича обіграла гостей з рахунком 2:1.

Дніпряни діяли на контратаках: відходили на свою половину поля і створювали масовану оборону, яку динамівцям доводилося долати. Незважаючи на те, що перевага була на боці господарів, саме вони пропустили першими. До голу в середині першого тайму призвела колективна помилка в обороні і вдалі індивідуальні дії в атаці гравця «Дніпра». Але кияни відразу ж зрівняли рахунок зусиллями Біловара після подачі кутового.

Надалі гра складалася важко. Суперник продовжував більше оборонятися і грати на контратаках, а господарі намагалися не дозволяти їм цього зробити, не допускаючи небезпечних моментів біля своїх воріт. У той же час після перерви наша команда змогла забити другий м'яч зі штрафного. Його автором став Вікентій Волошин, який здорово виконав ще одне стандартне положення.

Андрій Анненков:

- Осіння частина сезону в чемпіонаті України тепер для нас закінчилася. Нам залишилося зіграти фінал кубка Києва 27 листопада і один перенесений матч чемпіонату міста. А потім, коли в школі почнуться канікули, ми також відпустимо дітей відпочивати.

Чотирнадцятирічні динамівці, якими керують Віталій Косовський та Сергій Процюк, завершили свій поєдинок перемогою 1:0. В цілому, гра була рівною, а результат поєдинку вирішив єдиний м'яч, забитий вже на 6-й хвилині зустрічі. До взяття воріт також призвело вдало виконане стандартне положення: Трикоз подав кутовий, а Волинець краще за всіх розібрався у штрафному майданчику і головою переправив м'яч у сітку. У першому таймі господарі могли подвоювати перевагу, хороша можливість для цього була у Назара Волошина, якому націлену передачу віддав Демиденко справа, але він погано обробив м'яч, і момент було втрачено. Що стосується «Дніпра», гостей стовідсоткових нагод, аби відзначитися не було, небезпека біля воріт Фастова виникала лише після пари рикошетів внаслідок невеликих помилок гравців нашої команди.

ДЮФЛУ. U-14. 11-й тур

«Динамо» - «Дніпро» - 1:0

«Динамо»: Фастов, Мазур, Боль, Волинець, Ставничий, Березанський, Трикоз (Бунчуков, 54), Карась (Хрипчук, 31), Демиденко, Волошин, Попов (Шокун, 54).

Гол: Волинець (6).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер