«Динамо» (U-14) у Маріуполі стартувало з перемоги

«Динамо» (U-14) у Маріуполі стартувало з перемоги

14-річні підопічні Валерія Кінашенка та Віталія Хмельницького сьогодні обіграли господарів маріупольський «Іллічівець» 2:1.

Команди цього віку грали два тайми по 30 хвилин. Уже на 7-й хвилині динамівці вийшли вперед завдяки автоголу маріупольців. А через 10 хвилин перевагу своєї команди збільшив Болокан, скориставшись відмінною подачею Лісового. Не менш чудово зіграв і автор забитого м'яча, який витримав паузу і пробив у нижній кут воріт. Це було тим більше дивно, адже зріст воротаря «Іллічівця» 190 см.

Зазначимо, що хлопцям довелося грати у спекотну погоду, за температури 35-37 градусів. Поле було майже ідеальним, але трохи м'яким, у хлопців підсіли ноги. У другому таймі у наших футболістів були передумови для того, щоб розвинути успіх, але й суперник хотів відігратися. У підсумку, вже в компенсований час господарям вдалося відіграти один м'яч.

У паралельному матчі «Металіст» із мінімальним рахунком 1:0 обіграв BRW-BIK. Наступний матч наша команда проведе у вівторок, 29-го травня проти харківського «Металіста», який, судячи з усього, стане поєдинком за перше місце, а «Іллічівець» зустрінеться з BRW-BIK.

«Динамо» (U-14): Санжаревський, Гамула, Ярмоленко, Пасечнюк (Семенченко, 34), Арутюнян, Гайдук, Лісовий, Бабан (Косовський, 31), Мочуляк (Лавренченко, 31; Мазур, 50), Болокан (Нелюбін, 54), Сарапій (Смирний, 31).

Голи в складі «Динамо»: автогол (7), Болокан (18).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер