»Динамо» (U-15): чотири м'ячі для «канонірів»

»Динамо» (U-15): чотири м'ячі для «канонірів»

Успіх супроводжував динамівців 1997 року народження у фінальному матчі Кубка Києва. Підопічні Юрія Єськіна та Сергія Федорова впевнено перемогли «Арсенал» 4:0!

Номінальні господарі поля, гра проходила на базі ДЮФШ «Динамо» на Нивках, завдяки голу Заїкіна вийшли вперед вже на початку поєдинку. А після перерви відзначилися ще тричі, знявши всі питання про переможця матчу. Спочатку збільшив перевагу Шепелєв, блискуче замкнувши головою подачу з кутового, потім чудовий за красою удар вийшов у Масалова – динамівець побачив, що воротар «Арсеналу» вийшов далеко з воріт, і майже з центру поля перекинув через нього м’яча до воріт! Крапку в поєдинку поставив Заїкін, із кута карного майданчика спрямувавши м’яча в дальній кут.

Середа виявилася вдалим днем для вихованців ДЮФШ. Трофеї Кубка Києва над головою здійняли команди 1995, 1997 та 1998 років народження!

Юрій Єськін, старший тренер «Динамо» (U-15):

- Хлопці дуже серйозно налаштувалися на гру. За останні місяці ми брали участь у чотирьох змаганнях, у всіх виступивши доволі успішно. Хотілося напередодні зимової перерви гідно зіграти, тим паче, проти «Арсеналу», однієї з найкращих команд міста. Сьогодні мої підопічні зіграли добре, всі старалися, мені важко когось виокремити. Хоча не вдалося уникнути й окремих помилок. Хотілося, щоб хлопці діяли більш вишукано і красиво. Але зате ми зіграли результативно й дуже динамічно, компактно і з повною самовіддачею. Хлопці швидко переходили до атаки й реалізували свою перевагу, тому я задоволений. Справа навіть не у великому рахунку, хоча це також має значення. Таким чином трохи «тиснеш» на суперника, що допомагає в наступних іграх почувати себе вільніше. Хлопці набувають впевненості та психологічної стійкості. Тому важливий і результат, і сама гра. Сьогодні ми задоволені цими компонентами.

Кубок пам’яті Антона Ідзковського (1997 р.н.). Фінал

«Динамо» – «Арсенал» – 4:0

«Динамо»:
Овсянник (Фастов, 50), Сотник, Меть, Прибєга, Шепелєв, Бугай (Тименко, 50), Костишин (Назаріна, 50), Михайличенко, Масалов, Циганков (Онищенко, 55), Заїкін (Михайленко, 55) .

Голи:
Заїкін (12, 50), Шепелєв (43), Масалов (45).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер