«Динамо» (U-15): дві розгромні перемоги у стикових матчах ДЮФЛ

«Динамо» (U-15): дві розгромні перемоги у стикових матчах ДЮФЛ

Вихованці ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського (тренери Єськін Ю.П., Федоров С.В.) після впевненої перемоги у Володимирі-Волинському над місцевим BRW-ВІК (4:0, голи на рахунку Сентябова, Михайличенка, Сотника та Таранухи) в матчі-відповіді розгромили суперника 5:1 (Тарануха 2, Масалов, Сотник, Михайличенко).

Докладніше про виступ своїх підопічних розповів старший тренер академічної групи Юрій Єськін (на фото):

- Для того, щоб здобути впевнені перемоги, нам довелося докласти певних зусиль. Можливо, ми перевершували суперника в тактичному плані та атлетичній підготовці, але у складі BRW-ВІК також є непогані хлопці, яких я був би не проти бачити у своїй команді. В обох матчах для нас важко складалися перші тайми, але після перерви ми доводили свою перевагу над суперником.

Ми серйозно поставилися до стикових матчів
докладно розібрали суперника, переглядали їхній останній матч у груповому турнірі. Хлопці отримали індивідуальні завдання щодо самовіддачі, прояву бійцівських якостей, характеру на полі. За рахунок усього цього правильно обраної тактики, сили, витривалості нам і вдалося двічі здобути впевнені перемоги.

Відзначимо, що окрім «Динамо» до фінальної частини також вийшли наступні команди: «Металіст» (Харків), «Шахтар» (Донецьк) та «Карпати» (Львів).

- Із «Шахтарем» ми зустрічалися, щоправда, не грали на осінньому турнірі, який проходив у Києві. Є інформація про «Карпати», будемо займатися зібранням даних про «Металіст». Добре, що є час для підготовки, на відміну від груп 1996 та 1998 р.н., які починають брати участь у фінальному турнірі фактично з «чистого аркуша». Втім, докладна інформація про суперників обов'язково буде у кожного тренера «Динамо». Я в цьому не сумніваюся.

Додамо, що вирішальні матчі серед команд 1997 р.н. пройдуть у Маріуполі з 1 до 6 червня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер