«Динамо» U-15 – Чемпіон ДЮФЛУ сезону 2016/2017!

«Динамо» U-15 –  Чемпіон ДЮФЛУ сезону 2016/2017!

Нагадаємо, що обидва суперники виступали на груповому етапі фінального турніру в одній групі, набравши однакову кількість очок - по п'ять, але завдяки кращій різниці м'ячів динамівці посіли перше місце, а «гірники» - друге. Обидва півфінали завершилися також з однаковим рахунком - 1:0 «біло-сині» перемогли «Дніпро», а донеччани здолали львівський «УФК-Карпати».

Підопічні Олександра Ситника і Володимира Самборського з перших хвилин спробували заволодіти ініціативою і більше контролювати м'яч, але і «Шахтар» не поступався, здійснюючи проходи до наших воріт. Своїми моментами динамівці дорожили і одним з них скористалися сповна: Ванат, отримавши пас на правому фланзі, наблизився до ворів, сміливо пішов на суперника і зумів зблизька пробити повз воротаря!

Незабаром Скорко і Вьюник провели ще одну атаку правим флангом, але простріл останнього у штрафний майданчик ніхто з партнерів замкнути не зміг. У відповідь Судаков пробив головою метрів з 11-ти трохи лівіше центру - неточно.

На якийсь час «гірники» перемістили гру на чужу половину поля, але після небезпечних навісів упевнено на виході кулаками грав воротар Слуцький, а також підстраховували захисники Емері та Вівчаренко. Було помітно, що наші футболісти своєчасно переходять від атаки до оборони і назад, причому роблять це колективно. Пристрасті на полі кипіли неабиякі, арбітру раз у раз доводилося заспокоювати гравців обох команд. У одному з моментів відмінну можливість збільшити рахунок втратив Ванат після чудової передачі Близниченка справа. Тут же Віктор бив вже сам, але трохи неточно. Ще один справжній момент наша команда упустила в самій кінцівці тайму, коли удар зблизька був заблокований.

Відразу після перерви «Шахтар» заробив небезпечний штрафний удар метрах у 20-ти від воріт. «Гірники» з першої спроби влучили в стінку, а друга не становила труднощів для воротаря. Тим часом, кияни продовжували нагнітати ситуацію біля протилежних воріт. З реальних моментів слід відзначити хороший навіс Близниченка, але потім м'яч прокотився вздовж самої лінії воріт, і ніхто не зміг його переправити в сітку. А як Ісадченко пробив з близької відстані вище, напевно залишилося загадкою для нього самого!

В середині тайму «гірники» ледь не зрівняли рахунок: Кобилянський змусив своїх партнерів схопитися за голову, коли не зміг з кількох метрів переграти Слуцького - динамівський воротар своєю реакцією врятував нашу команду від вірного гола! До самого фінального свистка перевага була у нашої команди, і вона втілилася в іще один забитий м'яч за п'ять хвилин до закінчення основного часу. Ісадченко прекрасним пасом вивів на ударну позицію Велетня, який поцілив у дальній кут!

У компенсований час з емоціями не впорався капітан «Шахтаря» Світюха, який отримав червону картку, а динамівці почали святкувати чемпіонство!

ДЮФЛУ (U-15). Фінальний турнір. Фінал

3.07.2017. Поляна. Стадіон «Поляна». 500 глядачів

«Шахтар» - «Динамо» - 0:2 (0:1)

«Шахтар»: 1. Турбаєвський, 2. Егбуджуо, 3. Шиш, 4. Авдєєв, 5. Алізаде (6. Гайдаш, 67), 16. Судаков (15. Абдулаєв, 54), 8. Кобилянський, 10. Уманець, 17. Гладковський (7. Савченко, 60), 11. Світюха (к), 9. Гончарук.

«Динамо»: 57. Слуцький, 19. Скорко, 4. Забарний, 55. Вівчаренко (к), 27. Емері, 11. Глушач, 23. Кулаковський (17. Бражко, 66), 9. Ісадченко (8. Рязанцев, 70+3), 21. Вьюник (20. Велетень, 47), 97. Близниченко, 7. Ванат (22. Здирко, 70).

Голи: Ванат (8), Велетень (65)

Попереджені: Уманець (48), Кобилянський (49), Шиш (59)

Вилучений: Світюха (70+3).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер