«Динамо» U-15 перемогло на турнірі Андрія Гаваші!

«Динамо» U-15 перемогло на турнірі Андрія Гаваші!

Динамівці потрапили до квартету «Б» разом із «Шахтарем-02», ФК «Говерла» (Ужгород) та СДЮСШОР-02.

29 серпня відбулися завершальні матчі змагань, які остаточно визначили всіх переможців та призерів.

Напруженою виявилася фінальна зустріч у Поляні, де зійшлися динамівці Києва та донецький «Шахтар». Основний час переможця не виявив – 0:0, а в серії пенальті влучнішими виявилися столичні футболісти – 6:5.

На церемонії нагородження були визначені найкращі юні футболісти в різних номінаціях, усі отримали цінні призи. Так, найкращим воротарем став динамівець Валентин Моргун, найкращим гравцем турніру – Вікентій Волошин

До вашої уваги результати матчів динамівської команди на турнірі:

1 тур. 24 серпня. Поляна. Селищний стадіон

ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Говерла» – 10:1

2 тур. 25 серпня. Поляна. Селищний стадіон

СДЮСШОР-02 – ФК «Динамо» (Київ) – 0:16

3 тур. 26 серпня. Поляна. Селищний стадіон

ФК «Динамо» (Київ)  – ФК «Шахтар-02» – 6:0

Півфінал. 28 серпня. Мукачеве, стадіон «Харчовик»

ДЮСШ-15 – ФК «Динамо» (Київ) – 0:5

Фінал. 29 серпня. Поляна, селищний стадіон.

ФК «Динамо» (Київ) – «Шахтар» (Донецьк) – 0:0 (по пен. 6:5)

Олександр Радченко, тренер «Динамо» U-15:

- У плані підготовки до чемпіонату України маю сказати, що цей турнір нас підвів. Збоку суперників ми не зустріли жодного опору, фактично поїхали заради однієї гри з «Шахтарем». Краще би провели в Києві дворазові тренування. Щодо організації питань немає, єдине, дуже підвела погода – було жахливо спекотно.

З «гірниками» перший тайм зіграли добре, але не забили. А після перерви у хлопців вже не було сил, було видно, що ми не готові, тому й не змогли відзначитися в основний час. Пощастило перемогти в серії пенальті. Взяли на перегляд нового воротаря Моргуна, випустили його за п'ять хвилин до фінального свистка. Хлопець проявив себе та відбив три одинадцятиметрових, завдяки йому й перемогли.

У підсумку, його заслужено було визнано найкращим воротарем турніру. А найкращим гравцем став Волошин, що й не дивно, адже він у кожній грі забивав по 3-4 м'ячі, загалом на турнірі – 9, зрозуміло, що виокремився, от і став найкращим. Намагалися давати грати майже всім хлопцям, щоб вони отримали приблизно рівне навантаження.

У зв'язку з пожежами в Київській області та димом, який накрив столицю, ігри чемпіонату України перенесли, свій перший матч ми зіграємо 12-го вересня. До цього є ще трохи часу для підготовки. Також чекаємо на повернення наших п'яти футболістів, які захворіли, а то поки тренується лише 15 гравців. Цього року ми виступаємо в іншій групі, буде цікаво.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер