«Динамо» U-15 - переможець Ateitis Cup-2018!

«Динамо» U-15 - переможець Ateitis Cup-2018!

Суперник у своїй групі посів перше місце, вигравши усі чотири матчі групового етапу та набравши 12 очок.

Вирішальний поєдинок виявився напруженим та непростим. Латвійці спробували організувати стартовий натиск та навіть відпрвили м’яч у сітку – на щастя, його було забито не за правилами. Через певний час кияни провели чудову контратаку, Назар Волошин опинився без опіки у штрафному майданчику трохи лівіше центра, отримав дотепний пас від партнера та невідпорним ударом над воротарем вивів свою команду уперед. Зовсім скоро кияни мали прекрасну можливість подвоїти перевагу: Скрипник майже з лівого кута воротарського майданчика спрямовував м’яч під хрестовину, але його удар прийняла на себе поперечина!

Якщо у перші хвилини динамівці діяли на контратаках, то ближче до середини тайму перевели гру на половину поля суперника та взяли м’яч під свій контроль. Наша команда грамотно вела гру: крайні захисники не дали розбігтися швидким флангам латвійців, центральні – уважно слідкували за високим нападником. Центр поля також залишався за нашою командою. Кілька разів латвійці не встигали за швидкими атаками нашої команди і були змушені порушувати правила поблизу власного штрафного майданчика. Але після виконання стандартних положень одного разу м’яч пролетів трохи вище воріт, а у другому епізоді Оруджев влучив у стінку, від якої м’яч вилетів на кутовий.

Ледь розпочався другий тайм ще одна атака киян ледь не призвела до взяття воріт, але і цього разу «Лієпаї» пощастило: удар Волошина прийняла на себе стійка! Попову не вистачило зовсім трохи, щоб замкнути простріл того ж Волошина справа. Заради справедливості слід відзначити, що і латвійці інколи турбували Фастова, але наш воротар діяв надійно, як на лінії воріт, так і на виході.

Останні хвилини виявилися досить напруженими: на полі було багато боротьби, емоцій, обидві команди часто порушували правила, але нашим хлопцям вдалося довести гру до логічного завершення.

Динамівці стали переможцями Ateitis Cup-2018! Особливо приємно, що протягом усього турніру «Динамо» U-15 не пропустило жодного м’яча, забивши 15.

Ateitis Cup-2018. Фінал

«Динамо» (Київ) U-15 – «Лієпая» (Латвія) U-15 – 1:0 (1:0)

«Динамо» U-15: 1. Фастов, 4. Боль (к), 15. Опанасенко,  14. Оруджев, 16. Базілєєв, 17. Хрипчук, 23. Міщенко (8. Шут, 47), 5. Скрипник (3. Мельник, 36), 7. Попов (22. Відошевич, 39), 19. Н. Волошин, 55. Давлатов (7. Попов, 41).

Гол: Н. Волошин (9).

Попередження: Відошевич (50).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер