«Динамо» (U-15) перемогло на турнірі Ateitis Cup 2015!

«Динамо» (U-15) перемогло на турнірі Ateitis Cup 2015!

Перегравши всіх суперників у підгрупі, підопічні Олексія Дроценка та Олександра Ситника вийшли до півфіналу з першого місця, а потім і до фіналу, перегравши у ньому господарів. Загалом у турнірі брали участь вісім команд хлопців 1999-го та 2000-го років народження, поділені на дві групи. До квартету з динамівцями потрапили: чемпіон Латвії «Сконто», чемпіон Білорусі та минулорічний переможець турніру ФК «Мінськ», а також представник господарів «Ateitis» – чемпіон Литви та базова команда юнацької збірної цієї країни цієї вікової групи.

Детальніше про виступ динамівців розповів тренер Олексій Дроценко:

- Насамперед, хочу подякувати президенту нашого клубу Ігорю Суркісу, який у наш непростий час знайшов можливість відправити команду на турнір. Загалом, від візиту до Литви залишилися лише позитивні враження. Ми жили в готелі з хорошим харчуванням, грали в манежі на хорошому синтетичному полі стандартного розміру, а також на полі Національного стадіону, де свої ігри та тренування проводить національна збірна Литви. Організатори забезпечили нас транспортом для переїздів.



У перший день ми переграли господарів 4:1, потім виграли у «Мінська» 2:0 та в заключному матчі групового етапу перемогли з таким же рахунком «Сконто». У півфіналі наша команда зустрілася з «Жальгирісом» із Вільнюса, який ми переграли з великим рахунком 6:0. У фіналі доля знову звела нас із господарями, командою академії «Ateitis», з якою вже зустрічалися на груповому етапі. Цього разу ми переграли їх 2:0.



Індивідуальними нагородами у складі нашої команди були відзначені двоє футболістів. На думку тренерів команд-учасниць та організаторів турніру, найкращим гравцем було визнано Тараса Дмитрука, а приз найкращого бомбардира вручили Максиму Духану, який у п'яти матчах забив п'ять м'ячів.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер