«Динамо» (U-15): корисні спаринги в Німеччині

«Динамо» (U-15): корисні спаринги в Німеччині

Підопічні Юрія Єськіна провели чотири товариські зустрічі, у двох з яких виграли та у двох програли. Зазначимо, що в поєдинку з «Хоффенхаймом», як і було заплановано, динамівці грали проти юнаків, старших за них на рік.

«Динамо» – «Хеннеф 05» – 3:0 (голи у динамівців забили Масалов (двічі) та Тарануха)

«Динамо» – «Хоффенхайм» – 0:1

«Динамо» – «Боннер» (Бонн) – 6:2 (Сентябов (двічі), Лапа, Перес, Костишин, Бугай)

«Динамо» – «Штутгарт» – 1:2 (Костишин)

Детальніше про поїздку до Німеччини та проведені там поєдинки розповів наставник 15-річних динамівців Юрій Єськін:

- Завжди цікаво зустрітися із представниками футбольної культури іншої країни. Традиції німецького футболу завжди були всесвітньо відомими. Зараз ми на власному досвіді переконалися, наскільки серйозно там працюють, у тому числі й із юнацькими командами. Наше завдання полягало в тому щоб перевірити свій сьогоднішній стан на тлі хороших команд.

Ми грали у жорсткому графіку. Наша команда провела чотири матчі поспіль. Ми доволі багато часу витрачали на переїзди. Навіть враховуючи те, що ми привезли 18 гравців, було дуже складно. Особливо помітною була втома в останній грі проти «Штутгарта» – однієї з найкращих команд у своєму віці, минулорічного чемпіона Німеччини серед 14-річних. Нам довелося подолати 350 кілометрів до Штутгарта й майже одразу, вийшовши з автобуса, починати гру. Однак, на мій погляд, ми доволі непогано зіграли, змогли зрівняти рахунок, хоч наприкінці матчу і пропустили. У цьому матчі ми переконалися, що наші хлопці непогано технічно підковані, по-дорослому трактують футбол, переходи з оборони до атаки тощо.

Щодо інших матчів, то в першій грі проти «Хеннефа 05» дублем відзначився Масалов, забивши обидва голи зі штрафних.

У протистоянні з «Хоффенхаймом» все вирішив єдиний гол, який став наслідком неузгодженості між діями захисників та голкіпера.

Щодо поєдинку з «Боннером», то в ньому брали участь наші умовні резервісти – ті хлопці, які мало грали в попередніх матчах.

На тлі суперників ми побачили свої недоліки. Загалом, ми знали про них, але зараз ще раз переконалися, що потрібно посилено працювати над їхнім усуненням.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер