«Динамо» U-15 та U-17: перемога та нічия в матчах із «Металістом»

«Динамо» U-15 та U-17: перемога та нічия в матчах із «Металістом»

Нагадаємо, юнацька збірна України U-17 наприкінці вересня провела матчі кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи. У своїй групі команда Сергія Попова посіла третє місце, зігравши внічию з Литвою (1:1) та Норвегією (2:2), а також поступившись Туреччині (0:1). У цих іграх взяли участь динамівці Олександр Мельник, Тарас Дмитрук, Ілля Малишкін, Георгій Цитаїшвілі, Вікентій Волошин, Артур Ващишин, Клим Приходько та Євген Ісаєнко. Крім них, до збірної було викликано Олександра Городенка.

Після вимушеної паузи в четвертому турі динамівці приймали на полях динамівської академії на Нивках харківський «Металіст».

17-річні збірники відзначили повернення до стану клубу розгромною перемогою – 4:1. Голами за команду Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського відзначилися в тому числі Малишкін та Ісаєнко, які брали участь у кваліфікації ЧЄ.

ДЮФЛУ. U-17. Вища ліга. Група 2. 4-й тур

«Динамо» (Київ) – «Металіст» (Харків) – 4:1 (2:1)

01.10.2016. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо». 150 глядачів

«Динамо»: Малиш, Мельник (к), Чуєв (Дмитрук, 18), Малишкін, Приходько, Городенко (Сирота, 74), Духан (Ващишин, 54), Білошевський, Мильченко (Цитаїшвілі, 54), Мащенко, Ісаєнко (Сухоручко, 64)

Запасні: Георгій Волошин

Голи: Малишкін (13), Ісаєнко (23), Духан (46), Мащенко (74) – Аліференко (34)

А от у молодшої групи, очолюваної Олександром Ситником та Володимиром Самборським, виникли певні труднощі з обороною гостей. У підсумку – нульова нічия.

ДЮФЛУ. U-15. Вища ліга. Група 2. 4-й тур

«Динамо» (Київ) – «Металіст» (Харків) – 0:0

01.10.2016. Київ. НТБ ДЮФШ «Динамо»

«Динамо»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко (к), Кирилюк, Кузик, Бражко (Рязанцев, 36), Ванат, Глушач (Маценко, 44), В’юнник, Скорко (Ісадченко, 39)

Запасні: Клочай, Голоколосов, Козленко

Перенесені матчі 2-го та 3-го турів команди проведуть у жовтні. 12 жовтня 15- та 17-річні динамівці прийматимуть полтавську «Ворсклу» (2-й тур), а 19 жовтня зіграють у гостях із харківським «УФК-Олімпіком» (3-й тур). Та перед цим 8 жовтня зіграють на виїзді з «Дніпром» (5-й тур). Таким чином, найближчим часом юні динамівці проводитимуть по два матчі на тиждень.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер