«Динамо» U-15 та U-17 здобули переконливі перемоги над “Княжою”

«Динамо» U-15 та U-17 здобули переконливі перемоги над “Княжою”

Вдома вони приймали «Княжу» зі смт. Щасливе.

Першими свій поєдинок зіграли підопічні Юрія Дмитруліна (на фото) та Артема Яшкіна – вони впевнено перемогли 6:2, забезпечивши собі комфортну перевагу уже в першому таймі. Дублем на 1-й та 38-й хвилинах відзначився Євген Смирний. Ще по голу на свій рахунок записали Лісовий (10) і Сімчо (30).

У другому таймі господарі трохи розслабилися, за що були покарані. Спочатку гості змогли відіграти один м’яч, після чого дубль зробив Ілля Терещенко на 63-й та 78-й хвилинах, а між його м’ячами гості відзначилися ще раз, проте на підсумкову перемогу нашої команди це вже ніяк не вплинуло.

Не менш вдало провели свій матч і 15-ти річні вихованці динамівської школи, які володіли беззаперечною перевагою та забили у ворота суперника шість м’ячів, на які «Княжa» не змогла відповісти жодним. Початок розгрому гостей поклав Ісаєнко на 20-й хвилині.

Потім, намагаючись вибити м’яч подалі, гості випадково зрізали його у власні ворота – сталося це на 28-й хвилині. У другому таймі рахунок до великого довів Малишкін (45). Згодом Цитаішвілі грубо збили у чужому штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті. Одиннадцятиметровий удар чітко реалізував Мельник на 50-й хвилині. А ефектну крапку у зустрічі поставив Цитаішвілі двічі відзначившись на 59-й та 65-й хвилинах.

Cвітлана Полякова

* фото В.Раснер

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер