«Динамо» (U-15) везе з Маріуполя бронзу

«Динамо» (U-15) везе з Маріуполя бронзу

У заключному матчі підопічні Юрія Єськіна та Сергія Федорова у впертій боротьбі поступилися львівським «Карпатам» 2:3.

Перший тайм завершився нульовою нічиєю. А ледь розпочалася друга половина зустрічі, як динамівський захисник порушив правила у своєму штрафному майданчику, й арбітр призначив пенальті. Наші хлопці побігли відіграватися, але незабаром пропустили ще один м'яч із зони правого центрального захисника.

Після цього «біло-сині» один м'яч забили з пенальті, який успішно реалізував Тарануха. Але одразу ж суперник знову збільшив рахунок, забивши третій м'яч, до якого знову призвела груба помилка захисників.

До фінального свистка наша команда встигла забити лише один м'яч, який став результатом індивідуального проходу Михайличенка лівим флангом та передачі на Шепелєва, який у дотик спрямував м'яча у дальній кут воріт. На жаль, цього не вистачило, щоб виправити становище.

Оскільки «Шахтар» переграв «Металіст» 3:0, донеччани із п'ятьма очками стали чемпіонами, а динамівці, набравши на одне очко менше, залишилися на третьому місці, за особистими зустрічами поступившись «Карпатам».

«Динамо» (U-15): Овсянник, Сотник, Перес, Чоботенко, Михайличенко, Шепелєв, Масалов, Лапа (Костенко, 30), Заїкін (Костишин, 53), Тарануха, Товстопят (Сентябов, 36).

Голи у динамівців: Тарануха (пен.), Шепелєв.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер