«Динамо» (U-15) у Маріуполі побореться за «золото»

«Динамо» (U-15) у Маріуполі побореться за «золото»

Гра була важкою, гострою, але безрезультативною. Динамівці розпочали добре, але не спромоглися підтримати високий темп протягом усього матчу. Стовідсоткових моментів для взяття воріт команди не створили, щоправда, підопічним Юрія Єськіна та Сергія Федорова вдалося одного разу відзначитися, але арбітр взяття воріт скасував через офсайд.

Після перерви динамівці трохи поступилися своїми позиціями, але в другій половині тайму створили кілька доволі небезпечних моментів та були близькими до забитого м’яча, але підвела реалізація.

У паралельному матчі «Металіст» переграв «Карпати» 2:1, та в останньому матчі з «Карпатами», який відбудеться 5-го червня, для того, щоб стати чемпіоном, нашій команді потрібна перемога.

- «Карпати» – команда з характером, – поділився думкою про суперника наставник юних динамівців Юрій Єськін (на фото). – Плюс, після поразки вони будуть прагнути реабілітуватися. Сьогодні в разі перемоги над «Шахтарем» у нас був унікальний шанс достроково стати чемпіонами, але не вдалося. Багато чого буде залежати й від результату паралельного матчу. Якщо «Шахтар» зіграє внічию з «Металістом», нам також вистачить нічийного результату. Але матчі починаються в один час, тому на це розраховувати не доводиться.

«Динамо» (U-15): Овсянник, Сотник, Перес, Чоботенко, Михайличенко, Масалов, Шепелєв, Костенко (Лапа, 53), Сентябов, Тарануха, Заїкін (Меть, 65).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер