«Динамо» (U-15) вийшло до півфіналу Minsk Cup-2019 (+ВІДЕО)

«Динамо» (U-15) вийшло до півфіналу Minsk Cup-2019 (+ВІДЕО)

На груповому етапі «біло-сині» не пропустили жодного м’яча, тому не мали наміру порушувати таку приємну для себе статистику й у матчах навиліт. Найбільше проблем нашим захисникам створював фактурний нападник, якого часом зупиняли по двоє-троє захисників нашої команди. Впоравшись із тиском та стартовим хвилюванням, динамівці впродовж п’яти хвилин забили двічі. В обох випадках гольові атаки пройшли з лівого флангу – спочатку диво-удар вдався Пухтєєву, який із лінії штрафного майданчика закинув м’яча точно в дальній верхній кут, а згодом Давлатов прорвався до штрафного майданчика та спрямував м’яча у ворота.

Після перерви суперник, якому немає чого було втрачати, підтиснув «біло-синіх». В основному все зводилося до навісних передач – як із гри, так і кутових – у надії на центрального нападника, однак наші хлопці діяли надійно та успішно нейтралізовували всю загрозу. У той же час біля чужих воріт вище воріт пробив Горбач, Єременко з перспективного штрафного також спрямував м’яча над поперечиною, а ще в одному випадку Горбач зі штрафного поцілив у стінку.

У підсумку, матч завершився впевненою перемогою «біло-синіх», і завтра наша команда зіграє у півфіналі з переможцем пари «Краснодар» – «Тюмень». Орієнтовний початок гри - о 12:10 за місцевим часом (11:10 за Києвом). Відзначу, що, на відміну від матчів групового етапу та чвертьфіналів, вирішальні поєдинки відбудуться не в манежі, а на синтетичному полі під відкритим небом.

«Динамо» – «Ростов» – 2:0

«Динамо»: Ісаченко, Бенедюк, Єременко (Канаєв, 9), Філатов, Чубатий (Єременко, 26), Ганжола (Александров, 15), Мельниченко (Ганжола, 26), Пухтєєв (Фернандо, 25), Давлатов (Семенець, 27), Слесар (Подоляк, 29), Горбач.

Голи: Пухтєєв (9), Давлатов (14).

Максим Пухтєєв, півзахисник «Динамо» (U-15):

- Не сказав би, що «Ростов» доставив нам якісь проблеми або був сильнішим за ті команди, з якими ми грали у групі. Основна небезпека виходила від високого центрального нападника, але тренер вказав нам на це до гри, й ми намагалися грати з ним щільніше. Що стосується мого гола, то у такий спосіб нечасто вдається забивати. У цьому моменті обіграв захисника, побачив, що позиція для удару хороша, та пробив – вдалося поцілити в дальній кут. У півфіналі хотілося би зіграти з «Краснодаром», адже в них дуже сильна академія, й це була б хороша можливість перевірити власні сили у протистоянні з хорошим суперником.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер