«Динамо» U-15 вийшло до півфіналу Зимового Кубка ДЮФЛ

«Динамо» U-15 вийшло до півфіналу Зимового Кубка ДЮФЛ

«Динамо» було на ньому представлено командою на рік молодшою - 2002 року народження (U-15) під керівництвом Олександра Ситника і Володимира Самборського. Незважаючи на це, наша команда змогла здобути дві перемоги з трьох і з другого місця вийшла до півфіналу. Суперниками динамівців стали три команди з Дніпра: «Інтер», інтернат УФК і «Дніпро». Детальніше про виступ своїх хлопців розповів їхній наставник Олександр Ситник:

- Всі наші суперники - учасники вищої ліги ДЮФЛ: «Дніпро» в нашій зоні йде в трійці, інтернат у своїй зоні ділить перше місце з запорізьким «Металургом», в тій же групі знаходиться і «Інтер».

В цілому, турнір вийшов хорошим, він органічно вписався в підготовчий етап, цікаво було зіграти зі старшими хлопцями і подивитися на свої сили.

У першому матчі ми перемогли «Інтер» 5:0. За якістю гра вийшла не зовсім такою, як ми хотіли, оскільки грали після нічного переїзду потягом, і, можливо, хлопці не до кінця відновилися, що позначилося на грі. Плюс була присутня невелика нервозність - все-таки, перша гра на турнірі проти старших хлопців, та й суперника добре не знали. Але в першому таймі забили два м'ячі, і в другому просто довели гру до логічного завершення.

Друга гра вийшла цікавішою за якістю, та й суперник був сильнішим - УФК. У першому таймі дніпровці намагалися чинити нам опір, але перевага все одно була у нас, в тому числі, і територіальна. Суперник зміг трохи вирівняти гру лише під кінець першого тайму, а ось друга половина зустрічі повністю виявилася за нами: хлопці забили чотири м'ячі. Загальний рахунок зустрічі - 6:1 на нашу користь.

Далі зустрілися з «Дніпром». Вважаю цю команду такого ж рівня, як «Динамо» і «Шахтар» по 2001-му року, знаю їх не з чуток. Грали у них в манежі, на матч прийшли глядачі, фахівці, словом, було цікаво, як ми проявимо себе на тлі такого сильного опонента. Можу сказати, що у нас вийшла одна з найкращих ігор. Щоправда, ми програли 0:1, оскільки трохи фізично слабші, в першому таймі не дотягували в силовій боротьбі, але в перерві поговорили з хлопцями, і в другому таймі вже не було страху і надмірної поваги до суперника. Стали вигравати в боротьбі, діяли швидше, не реалізували багато хороших моментів, плюс м'яч влучав у поперечину і їхній воротар добре діяв. Загалом, передумови для взяття воріт були. Дніпровці ж доходили до наших володінь лічені рази, не кажучи про небезпечні моменти. Якістю гри і ставленням хлопців ми залишилися задоволені. Дай бог, щоб такий настрій і бажання були присутні у них і надалі.

Пропонуємо до вашої уваги статистику матчу 3-го туру:

«Динамо-2002» - «Дніпро» - 0:1

«Динамо-2002»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко, Кузик (Емере, 55), Скорко, Бражко (Рязанцев, 41), Глушач, Ванат, В’юнник, Блізніченко (Велетень, 41), Семчук (Здирко, 41).

«Дніпро»: Митченко, Заяць, Зайков, К. Романюк, Сидоренко (Б. Романюк, 52), Матвєєв, Литвиненко (Шинкаренко, 46), Мухін (Крилов, 72), Карповський (Трофим’юк, 36), Хижняк, Ховайко.

Гол: Краповський (7)

Попередження: Вівчаренко (49), Здирко (52) — К. Романюк (32), Карповський (35), Матвєєв (62), Трофим’юк (68).

Підсумкова турнірна таблиця

1. «Дніпро» - 9 очок

2. «Динамо-2002» - 6

3. УФК – 3

4. «Інтер» - 0

Відзначимо, що у півфіналі динамівці 18 лютого зіграють на виїзді з харківським «УФК-Олімпік», який у своїй групі посів перше місце.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер