«Динамо» (U-15) зіграє на «Кубку Віталія Дараселія» у Тбілісі

«Динамо» (U-15) зіграє на «Кубку Віталія Дараселія» у Тбілісі

У турнірі візьмуть участь вісім команд вікової групи U-15, складені з футболістів не старших 2003 року народження.  Київське «Динамо» буде представлене академічною групою під керівництвом Олексія Дроценка та Євгена Ястребінського. Відзначимо, що «біло-сині» у Тбілісі захищатимуть чемпіонський титул – минулого року наші хлопці 2001 року народження стали найсильнішою командою, у фіналі в серії пенальті перемігши нідерландський «АЗ Алкмаар».

Після проведеного жеребкування, «Динамо» потрапило до групи «В», де компанію нашим хлопцям склали збірна Грузії U-15, «Спартак» (Москва) та іспанський «Еспаньйол».

Календар матчів «Динамо» (Київ) у груповому турнірі

24 квітня (вівторок), 14:00 (тут і далі вказано місцевий час)

«Спартак» – «Динамо»

25 квітня (середа), 12:00

Збірна Грузії U-15 – «Динамо»

26 квітня (четвер), 12:00

«Динамо» – «Еспаньйол»

До півфіналу виходять по дві найкращих команди з кожної групи. Невдахи же продовжать боротьбу за 5-8 місця у втішному плей-оф.

Усі матчі групового турніру пройдуть на полях Академії «Динамо» (Тбілісі). Ігри проходитимуть у форматі 2 тайми по 35 хвилин кожний. Фінальний поєдинок, який відбудеться в неділю, 29 квітня (початок – о 17:00), на головній арені країни, «Динамо Арена», пройде у форматі 2 тайми по 40 хвилин.

Усі подробиці участі «Динамо» (Київ) на «Кубку Віталія Дараселія» читайте та дивіться на нашому сайті.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер