«Динамо» U-16 – переможці Зимового Кубку ДЮФЛ!

«Динамо» U-16 – переможці Зимового Кубку ДЮФЛ!

Вирішальний матч вийшов напруженим та цікавим, динамівці перемогли у ньому з рахунком 3:1 та стали володарями почесного трофею.

У другій половині першого тайму після подачі кутового у виконанні Блізніченка головою відзначився Забарний. По перерві рахунок подвоїв Глушач. Його перший удар зі штрафного прийняла на себе стінка, від неї м’яч знову відлетів до нашого футболіста, і з другої спроби красивим ударом він  спрямував його у сітку.

Хвилин за вісім до фінального свистка донеччани змогли відіграти один м’яч  після стандартного положення: «гірники» виконали вільний удар, послідувала подача, яку суперник вдало замкнув. Та останнє слово залишилося за динамівцями: гості у власному штрафному майданчику сфолили на Бражко, а пенальті чітко реалізував Вівчаренко, встановивши остаточний рахунок.

- Хороша вийшла гра, побільше б таких, - поділився враженнями наставник «Динамо» U-16 Сергій Беженар. – Окрім забитого м’яча у «Шахтаря» ще був напівмомент у першому таймі за рахунку 1:0 на нашу користь. Але тоді Костя Вівчаренко зіграв до кінця і завадив нападнику точно пробити по воротах. Більше ми супернику не дозволили нічого створити біля власних воріт. У цілому, було багато боротьби, хороших комбінацій, словом, наші хлопці молодці. Наприкінці зустрічі ще кілька разів здорово вибігали у контратаку та могли збільшити рахунок, але не вистачило останньої передачі. Наші футболісти виклалися повністю, глядачам гра сподобалася.

Тепер продовжимо готуватися до весняної частини сезону у Києві, а наприкінці березня, ймовірно, візьмемо участь у міжнародному турнірі, що проходитиме в Італії. Зараз це питання у процесі вирішення.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Фінальний етап. Фінал

«Динамо» U-16 –   «Шахтар» U-16 – 3:1 (1:0)

«Динамо»: Слуцький, Забарний, Вівчаренко (к), Скорко, Кузик (Кирилюк, 70),Глушач, Бражко (Кулаковський, 69), Гладковський (Ісадченко, 50), Блізніченко (Сологуб, 70), Рязанцев (Гук, 55), Ванат (Здирко, 55).

Голи: Забарний (26), Глушач (45), Вівчаренко (69, з пен.) – (62).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер