«Динамо» U-16 посіло перше місце у групі Зимового Кубка ДЮФЛ

«Динамо» U-16 посіло перше місце у групі Зимового Кубка ДЮФЛ

Манеж клубної бази київського «Динамо» прийняв матчі групового етапу одного з квартетів за участю динамівської команди під керівництвом Андрія Анненкова та Олександра Собковича. За вихід до стадії плей-оф наша команда змагалася зі збірною Києва, чернігівською «Юністю» та ОК ім. І. Піддубного (Київ)

Про виступ своїх підопічних на груповому етапі розповів їхній наставник Андрій Анненков:

- Цей турнір ми розглядаємо, як підготовчий етап до весняної частини сезону. У першому матчі ми зустрілися зі збірною Києва і зіграли з ними внічию 2:2. Потім обіграли чернігівську «Юність» 7:0, а в заключному матчі виграли у київського інтернату ОК ім. І. Піддубного 3:1. У підсумку, посіли перше місце в підгрупі, вийшли до плей-оф, і тепер 18 лютого гратимемо перехідний матч за право виходу до фінальної частини турніру з київською ДЮСШ-15. Цей матч також пройде в манежі бази в Кончі-Заспі.

Загалом, я залишився трохи незадоволений першою грою, оскільки нам не вистачило концентрації і зібраності, а по ходу гри перебудуватися не встигли. Збірна Києва - хороша команда, організована, вони грамотно оборонялися, а щоб подолати їхні захисні побудови, нам не вистачило агресивних дій в атаці. Але в наступних матчах уже все проаналізували, зробили висновки, підказали хлопцям, і вони виправилися: другий і третій матч зіграли впевненіше.

Відзначимо, що далі переможці стикових матчів потрапляють до фінальної частини змагань, де і буде визначено переможця та призерів. Там зустрінуться вісім найкращих команд за підсумками попередніх етапів, які будуть поділені на дві групи. Цей етап пройде з 8 по 12 березня 2017 року в манежі бази «Динамо» в Кончі-Заспі й на полях смт. Щасливе Київської області.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер