«Динамо» U-16 у першому матчі Зимового Кубку ДЮФЛ святкувало перемогу

«Динамо» U-16 у першому матчі Зимового Кубку ДЮФЛ святкувало перемогу

У групі 1 підопічні Юрія Дмитруліна та Сергія Процюка провели свій перший матч проти ФК «Любомир» із смт. Ставище та перемогли 5:2. Відзначимо, що футболісти у складі суперника були на рік старшими за динамівців. Матчі за участі цієї вікової групи проходять у манежі заміської клубної бази та тривають два тайми по 40 хвилин.

Наша команда пропустила першою після подачі кутового, коли Фастов невдало зіграв на виході, але вже через дві хвилини відігралася зусиллями Скрипника, який відзначився головою після передачі Трикоза. Незабаром Скрипник оформив дубль, після відскоку низом вразивши ворота суперника ударом із меж штрафного майданчика. Надалі Закружному асистував Волошин, який пасом у розріз вивів партнера один на один до воріт, і той сповна скористався своїм шансом. За три хвилини головою відзначився вже сам Волошин після гольового пасу Скрипника. До перерви «Любомир» зміг відквитати один м’яч, провівши вдалу контратаку. А у другому таймі остаточний рахунок встановив Малиш з передачі Короля.

- Вийшла інформативна гра, були як помилки, так і хороші моменти, - відзначив після матчу тренер «Динамо» U-16 Сергій Процюк. – Окрім забитих м’ячів, можливості відзначитися були як у нас, так і у суперника, могли забивати більше. Загалом, ми володіли перевагою та закономірно перемогли. Минулого тижня ми провели контрольний матч із київським РВУФК, тож хлопці потроху відчувають ігровий ритм.

Зимовий Кубок ДЮФЛ. Група 1. 1-й тур

«Динамо» U-16 – ФК «Любомир» U-17 - 5:2 (4:2)

«Динамо» U-16: Фастов, Король, Боль – кап (Хрипчук, 41), Пусь, Базілєєв (Опанасенко, 41), Баранюк, Трикоз (Осадець, 41), Скрипник (Березанський, 55), Закружний (Малиш, 41), Волошин (Димиденко, 55), Богдан (Попов, 41).

Голи: Скрипник (15, 21), Закружний (33), Волошин (36), Малиш (65) – (13), (37).

Нагадаємо, свій наступний матч на Зимовому Кубку ДЮФЛУ «Динамо» U-16 проведе у неділю, 3-го лютого, проти київської ДЮСШ-15. Початок зустрічі об 11.00.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер