«Динамо» U-16: урок футболу для заокеанських друзів

«Динамо» U-16: урок футболу для заокеанських друзів

Академічна група футболістів 2001 року народження провела товариський матч із гостями з США та Канади - командою «Динамо» (Детройт), до складу якої також увійшли футболісти з Торонто та Чикаго 2000 та 2001 років народження – діти вихідців із України. Юні футболісти перебувають у Києві з 1 до 9 квітня та тренуються на полях динамівської ДЮФШ на Нивках.

Матч виявився цікавим та корисним. Незважаючи на те, що господарі забили у ворота гостей 10 м’ячів без відповіді, обидві команди залишилися задоволеними проведеним спарингом. Динамівці з Києва отримали ігрову практику напередодні старту в офіційних матчах весняної частини сезону ДЮФЛ, а їхні одноклубники з США та Канади – уявлення про академічний футбол та системні тренування.

Господарі відразу заявили про свої права та заволоділи ініціативою, відзначившись уже на 4-й хвилині зустрічі. Прямим ефектним ударом зі стандарту з-за меж штрафного майданчика м’яча в дальній кут воріт спрямував Шулянський. Ще за кілька хвилин Дероган збільшив рахунок. Загалом, глядачі побачили в першому таймі чотири забиті м’ячі. Спочатку Буценко головою вдало замкнув подачу з флангу, а безпосередньо перед свистком на перерву ще одна націлена подача до штрафного майданчика завершилася взяттям воріт: Дероган, перебуваючи на ближній стійці, головою поцілив у дальній кут, оформивши дубль.

Після перерви наша команда продовжила вести свою гру та домінувати на полі. У перші 15 хвилин підопічні Андрія Анненкова забили ще три м’ячі. Спочатку Чирук пробив повз воротаря, за дві хвилини Дмитров забив шостий м’яч після рикошету, а Волошин завершив влучним ударом ще одну стрімку атаку киян.

У середині другого тайму господарі ще не реалізували пенальті – вдало зіграв воротар гостей. Але згодом Крук забив восьмий м’яч, завершивши як по нотах розіграну атаку динамівців. Хвилин за п’ять до фінального свистка наша команда залишилася в меншості, проте ця обставина не допомогла американцям забити м’яч престижу. А ось наша команда відзначилася ще двічі – голи в активі Крука та Духоти, який встановив остаточний рахунок зустрічі ударом із лівого флангу.

Відзначимо, що у заокеанських гостей заплановано ще два товариських матчі – 5-го та 7-го квітня. Перший із них вони проведуть проти академічної групи київського «Динамо» 2002 року народження (U-15).

Товариський матч

«Динамо» (Київ) – «Динамо» (Чикаго) – 10:0 (4:0)

«Динамо» (Київ): Моргун, Хондак, Буценко, Пінчук, Бодня, Ярош, В.Волошин, Надольський, Єфименко, Шулянський, Дероган.

На заміну виходили: Нещерет, Цикало, Дмитров, Духота, Посєвкін, Завгородній, Крук, Чирук, Скидан.

«Динамо» (Детройт): Гомонов, Салик, Дробенко, Петрук, Чупель, Гаргай, Сааков, Швед, Німіловтич, Медик, Галків.

На заміну виходили: Даричук, Ганковський, Дудич, Соснівка, Репетюк, Бенько.

Голи: Шулянський (4), Дероган (15, 40), Буценко (20), Чирук (48) Дмитров (50), В.Волошин (54), Крук (70, 79), Духота (80).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер