«Динамо» (U16) з трьома перемогами вийшло до фіналу Меморіалу Василя Ковцуна

«Динамо» (U16) з трьома перемогами вийшло до фіналу Меморіалу Василя Ковцуна

У першому поєдинку підопічні Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза зустрічалися з хмельницьким «Поділлям». Різниця у класі суперників була величезною, навіть незважаючи на те, що «біло-сині» вийшли на гру далеко не основним складом, і питання було лише в тому, скільки кияни заб’ють м’ячів у ворота опонента. У підсумку вийшло 12, завдяки чому наша команда повторила рекорд результативності на турнірі – у перший ігровий день вихованці місцевої ДЮСШ розгромили команду з Мілового, що в Луганській області (до речі, батьківщини півзахисника «Динамо» Дениса Гармаша), з рахунком 12:0.

Голи у ворота «Поділля» залітали на різний смак, оборона суперника раз за разом розвалювалася, випускаючи на ударні позиції гравців нашої команди. У підсумку хет-трик оформив Ігор Горбач, а найкрасивіший м’яч у грі забив Дмитро Мельниченко, який поцілив у кут воріт метрів із 35-ти. Окрасою матчу міг стати гол Владислава Канаєва наприкінці зустрічі, коли футболіст упіймав м’яча після подачі з правого флангу та зльоту пробив під поперечину, але арбітр не зарахував взяття воріт через офсайд у нашого гравця.

«Динамо» (Київ) – «Поділля» (Хмельницький) – 12:1

«Динамо»: 12. Кочерга, 20. Анікеєв, 16. Канаєв, 4. Філатов (3. Волковицький, 31), 2. Єременко (14. Чеповий, 31), 18. Мельниченко (7. Слесар, 31), 9. Ганжола (8. Бенедюк, 31), 5. Царенко (11. Горбач, 31), 23. Магаляс, 22. Подоляк, 19. Білоусов.

Запасний: 1. Ісаченко.

Голи: Єременко (6), Філатов (10), Магаляс (11, 44), Мельниченко (16), Білоусов (17), Царенко (23), Подоляк (25), Горбач (33, 52, 58), Чеповий (55) – (41).

У другій грі за день нашим хлопцям протистояли вихованці училища фізичної культури (УФК) «Карпати». Після двох поспіль перемог підопічних Юрія Дмитруліна та Віктора Мороза влаштовувала й нічия, але грати на неї «біло-сині» відверто не збиралися. І вже на 8-й хвилині повели в рахунку, коли Слесар прострілив із правого флангу, а Подоляк замкнув дальнюю стійку. У середині тайму динамівці подвоїли перевагу завдяки точному удару Горбача від лівого кута штрафного майданчика, а згодом упродовж кількох хвилин довели рахунок до розгромного – спочатку Ганжола пробив здалеку, і м’яч, підскочивши перед воротарем, залетів до сітки, а згодом Слесар завершив ударом із меж штрафного майданчика швидку атаку нашої команди.

Після перерви динамівці мали достатньо нагод, аби забивати ще, однак обмежилися лише одним голом – на 53-й хвилині Царенко пробив з-за меж штрафного майданчика, м’яч поцілив у стійку, а першим на добивання встигнув Магаляс, який і доправив кулю за призначенням.

«Динамо» (Київ) – УФК «Карпати» (Львів) – 5:0

«Динамо»: 1. Ісаченко, 8. Бенедюк (16. Канаєв, 31), 3. Волковицький (20. Анікеєв, 35), 4. Філатов, 2. Єременко, 7. Слесар (14. Чеповий, 31), 18. Мельниченко (19. Білоусов, 35), 9. Ганжола, 5. Царенко, 22. Подоляк, 11. Горбач (23. Магаляс, 31).

Запасний: 12. Кочерга.

Голи: Подоляк (8), Горбач (17), Ганжола (23), Слесар (25), Магаляс (53).

Віктор МОРОЗ, тренер «Динамо» (U16):

- Однозначно, сьогодні якість гри була набагато вищою, ніж учора. Не хочу казати за результат, хоча він і позитивний, але сподобався саме зміст гри. Хлопці виконали майже все, про що ми домовлялися з ними. Ми завжди повторюємо їм, що від гри потрібно отримувати задоволення, і сьогодні вони його отримували.

Незважаючи на великі рахунки, з якими були обіграні суперники, будь-яка гра важлива. Ми ставимося з повагою до всіх команд і завжди намагаємося грати на максимальних швидкостях, при цьому виконуючи ті завдання, які ставляться на кожну окрему гру. А результат – це похідна від усього того, що робиться.

Таким чином, із максимальним доробком «Динамо» вийшло до фіналу турніру, де зустрінеться з львівськими «Карпатами», які так само виграли три матчі у своїй групі. Початок фінальної гри – у неділю, 24 серпня, о 14:45.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер