«Динамо» (U-16) завойовує Кубок столиці 2014!

«Динамо» (U-16) завойовує Кубок столиці 2014!

Грали команди також два тайми по 35 хвилин.

Із самого початку зустрічі підопічні Ігоря Костюка та Олексія Герасименка заволоділи ініціативою, що незабаром втілилася в забиті м’ячі. Спочатку після швидкої атаки у штрафному майданчику з м’ячем опинився Едуард Сарапій, який майстерно переграв воротаря. А за кілька хвилин уже не схибив Кирило Дришлюк, який із меж штрафного майданчика низом спрямував м’яча точно в дальній кут воріт. Згодом у Дришлюка був ще один непоганий момент: після гострого пасу справа Куліша Кирило пробив повз ворота.

Заради справедливості варто зазначити, що й гості не відсиджувалися в обороні.

Кілька небезпечних ударів по воротах завдали Лапа та Глушаниця – їм лише трохи не вистачило влучності. А з пострілом Кознодія зліва впорався воротар Кучерук. Тим часом біля протилежних воріт еффектно через себе пробив Сарапій – вище воріт. На тому перший тайм і завершився.

Після перерви наша команда грала за рахунком, не підпускаючи суперника занадто близько до своїх воріт. Непогану атаку розігнав Миколенко, запустивши лівим флангом Куліша, але передачу Максима перехопили захисники. Ще запам’ятався дальній удар Борщова над поперечиною.

У підсумку, старання динамівців були винагороджені на 54-й хвилині, коли господарі провели чудову атаку. Хахльов перевів м’яча правіше, звідти пішла передача до центру штрафного майданчика на Куліша, після рикошету м’яч відскочив убік, до нього першим прибіг Олександр Коваленко, який і переправив його вже в порожні ворота.

Ну а четвертий м’яч записав на свій рахунок Гліб Хрущов, у якого вийшов ефектний удар. Гості же не здавалися до останнього, й уже в компенсований арбітром час спромоглися забити м’яч престижу, скориставшись непорозумінням у штрафному майданчику динамівців.

Після того, як пролунав фінальний свисток, переможці фіналу були нагороджені пам’ятними призами.

Отримавши медалі та Кубок, динамівці зробили спільне фото на пам’ять!

Фінал Кубка Києва U-17 (1999 р.н.)

15.11.2014. м.Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. 300 глядачів

 «Динамо» (Київ) – «Атлет» (Київ) – 4:1 (2:0)

«Динамо»: Кучерук (Петрусь, 58), Рибачук (Голенко, 58), Борщов, Червак (Хрущов, 46), Миколенко, Сарапій, Хахльов (Стороженко, 58), Куліш, Рудич (Коваленко, 40), Дришлюк (Вісторобський, 58), Козиренко (Гаць, 58).

«Атлет»: Коннов, Яценко, Лакеєнко, Сорокін, Новицький (Винарський, 64), Гусак (Мельник, 69), Хайрутдінов, Карпутєв (Липовий, 36), Лапін (Колісниченко, 56), Загурський (Кознодій, 3), Глушаниця.

Голи: Сарапій (13), Дришлюк (16), Коваленко (54), Хрущов (59) – Глушаниця (70+1).

Попередження: Борщов (24).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер