U-17. «Динамо» перемогло «Шахтар» та виграло турнір ім. Андрія Гаваші

U-17. «Динамо» перемогло «Шахтар» та виграло турнір ім. Андрія Гаваші

У віковій групі U-17 у змаганнях взяли участь шість команд, які грали одна з одною за коловою системою, а переможець визначався за кількістю набраних очок. Долю першого та другого місць традиційно вирішувало протистояння динамівців та гірників. Кияни продемонстрували блискучу гру й перемогли суперника з рахунком 2:0.

Після фінальної зустрічі в Мукачеві відбулася церемонія нагородження та закриття турніру. Індивідуальні нагороди отримали й динамівці. Найкращим воротарем було обрано Владислава Петруся, а найкращим гравцем турніру капітана команди Віталія Миколенка.

Окрім того, всі команди отримали пам’ятні призи за участь, а переможці – ще й красені-кубки. Нагороди вручили голова ФФЗ Іван Дуран та Андрій Гаваші, на честь якого й відбувався турнір, а також заступники очільника федерації Віктор Качур та Віктор Наскалов.

До вашої уваги результати матчів динамівської команди на турнірі:

1 тур. 24 серпня. Середнє, селищний стадіон.

СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Динамо» (Київ) – 1:5

2 тур. 25 серпня. Середнє, селищний стадіон.

ФК «Карпати» (Львів) – ФК «Динамо» (Київ) – 0:1

3 тур. 26 серпня. Кам’яниця, стадіон «Камелот».

ФК «Шахтар-00» (Донецьк) – ФК «Динамо» (Київ) – 0:3

4 тур. 28 серпня. Ужгород, стадіон «Автомобіліст».

ФК «Говерла» (Мукачево) – ФК «Динамо» (Київ) – 0:4

5 тур. 29 серпня. Мукачеве, стадіон «Авангард».

ФК «Шахтар» (Донецьк) – ФК «Динамо» (Київ) – 0:2

Віталій Косовський, тренер команди «Динамо» U-17:

- У нас були свої плани підготовки до чемпіонату, але ми поїхали на турнір до Ужгорода й не пошкодували про це. Навпаки, ігри, які ми провели, пішли нам на користь у всіх стосунках: у плані підготовки, психології. Грали за олімпійською системою, перемогли в усіх поєдинках. Загалом, залишилися найпозитивніші емоції від турніру. Велика подяка організаторам, які його підготували.

Який матч найбільше запам'ятався? Усі ігри, але, мабуть, відзначу останній, вирішальний матч із донецьким «Шахтарем». Перед останнім туром ситуація склалася таким чином, що в разі нічиєї перше місце посідали гірники, які також виграли всі свої матчі, але мали кращу різницю забитих та пропущених м'ячів. Ми їх обіграли з рахунком 2:0, по грі мали повну перевагу. Перший тайм могли завершувати з набагато більшим рахунком, мали забивати щонайменше чотири або п'ять м'ячів. Але змогли відзначитися лише двічі. Потім трохи поступилися супернику на початку другого тайму, хвилин 10-15, а кінцівку провели впевнено, контролюючи м'яча та маючи достатньо можливостей для взяття воріт. Але не забили.

Зазначу, що ми не могли розраховувати на шістьох гравців, включаючи воротаря, які вирушили до розташування збірної України. У такій самій ситуації опинився й «Шахтар», який грав без п'ятьох своїх футболістів. Так склалося, що ми впоралися краще.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер