»Динамо» (U-17): останній Кубок перед випуском

»Динамо» (U-17): останній Кубок перед випуском

На базі ДЮФШ «Динамо» на Нивках завершився фінал Кубка Києва серед юнаків 1995 року народження. За трофей пам’яті Віктора Колотова боролися «Динамо» та ДЮСШ-15.

У матчі, що складався з двох таймів по 40 хвилин кожен, підопічні Олексія Дроценка та Сергія Беженара мали беззаперечну перевагу й перемогли 3:1. У першому таймі після атаки правим флангом м’яч у ворота спрямував Тищенко. Тривалий час наша команда не могла збільшити свою перевагу – номінальні гості в захисті діяли обережно й безпомилково. За десять хвилин до фінального свистка один із футболістів суперника отримав другу жовту картку, і ДЮСШ-15 залишилася в меншості. Цим уміло скористалися підопічні Олексія Дроценка, забивши за кілька хвилин два м’ячі. Авторами стали Яремчук та Тищенко. На останній хвилині зустрічі ДЮСШ вдалося провести гол престижу.

Олексій Дроценко, старший тренер «Динамо» (U-17):

- Це була наша п’ята гра за 12 днів. Установку хлопці повністю виконали. Хоча подейкуди не вистачало успішного завершення в атаках і хотілося, щоб помилок у технічній підготовці було менше. Ще потрібно попрацювати над реалізацією моментів, оскільки створили ми їх багато, а реалізували замало. Не сказав би, що ключовим моментом стало вилучення у складі суперника. Ми мали перевагу і до нього, могли ще в першому таймі збільшити рахунок. У нас зібрана академічна група хлопців, багато з них є кандидатами до збірної України свого віку. Ми цілеспрямовано підбираємо хлопців під динамівську систему, яка передбачає динамічний футбол.

Кубок пам’яті Віктора Колотова (1995 р.н.). Фінал

«Динамо» – ДЮСШ-15 – 3:1

«Динамо»:
Шапошников, Ковтун, Бурда, Мілютін (Процишин, 71), Харатін, Яремчук (Вацеба, 68), Полегенько (Пограничний, 68), Мироненко (Нагорний, 41), Кузик (Чорний, 62), Тищенко (Шпиця , 74), Малюк.

Голи: Тищенко (23, 69), Яремчук (67) – (80).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер