«Динамо» U-17 – срібний призер чемпіонату ДЮФЛ

«Динамо» U-17 – срібний призер чемпіонату ДЮФЛ

Обидві команди розпочинали турнір у групі А, з якої кияни вийшли з першого місця, а запорожці – з другого. Нова зустріч відбулася вже в фіналі. Нагадаємо, що в матчі першого туру динамівці, поступаючись по ходу зустрічі 0:1, у дуже непростій боротьбі змогли здобути вольову перемогу 2:1.

Фінальний поєдинок та гра за третє місце мали проходити на центральному міському стадіоні «Чорноморець», але через потужну зливу, яка не вщухала більше доби, вирішальні поєдинки було вирішено перенести на поле бази одеситів у Совіньйоні. Але й на ньому були помітні наслідки сильного дощу, особливо після того, як перед звітним поєдинком на ньому зіграли у матчі за третє місце «Шахтар» та «Дніпро». З рахунком 2:1 перемогу святкував «Дніпро».

Напруга у фінальному поєдинку відчувалася з перших хвилин. Поступово динамівці заволоділи тероторіальною перевагою.

Пристрілювалися Лісовий, Шарило та Мочуляк. Однак на слизькому полі наші хлопці ледь не пропустили першими, коли м'яч потрапив до Зеленського, той вийшов віч-на-віч із воротарем, але переграти Герасименка не зміг. У відповідь Шарило головою ледь не замкнув верхову передачу з флангу Лісового. Суперники діяли на контратаках, деякі з них були дуже гострими. Однак на перерву команди пішли без забитих м'ячів.

У другому таймі перебіг поєдинку диктували «біло-сині», але свої шанси змарнували Шарило, Смирний та Лісовий.

У серії післяматчевих пенальті після перших п'яти ударів рахунок був рівний – 2:2. А далі більше пощастило гравцям «Металурга».

На урочистій церемонії нагородження наші футболісти виглядали дуже засмученими, в деяких на очах були сльози.

Переможців вшановували перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець, представник місцевої федерації футболу та адміністрації Одеської області. Динамівцям вручили дипломи, призи, срібні медалі та кубок.

ДЮФЛУ (U-17). Фінальний етап. Фінал

05.07.2015. Одеса. НТБ «Чорноморець». 300 глядачів

«Металург» (Запоріжжя) – «Динамо» – 0:0 (по пен. 3:2)

«Динамо»: 12. Герасименко, 7. Ярмоленко, 17. Смиченко, 6. Мазур, 4. Дубінчак, 15. Козак, 5. Смирний, 19. Мочуляк (20. Алексеєв, 60), 2. Симчо, 10. Лісовий, 11. Шарило (к)

Попереджені: Смиченко (44), Мазур (76).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Куцан

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер