«Динамо» (U-17) у першому турі громить київський «Арсенал»

«Динамо» (U-17) у першому турі громить київський «Арсенал»

Команди провели два тайми по 40 хвилин. Перший тайм завершився нульовою нічиєю, а після перерви динамівці почали забивати.

У першому таймі ми не мали великої переваги, перехопили ініціативу лише після перерви, – розповідає наставник динамівців Олексій Дроценко. – До перерви була в’язка гра, тим паче, це був перший матч, та й грати довелося вранці. Крім того, «Арсенал» доволі сильний суперник, ігри з ним завжди складаються непросто. Словом, перший тайм вийшов не зовсім таким, яким ми хотіли. Хоча кілька небезпечних моментів ми все ж створили. А після перерви додали у швидкості, руху та реалізували свою перевагу. Перший м’яч завдяки своїм індивідуальним діям організував Яремчук. Він обіграв кількох суперників, увійшов до штрафного майданчика, віддав м’яча під удар Тищенку, якому залишалося переправити його до воріт. Далі Яремчук знову обіграв двох суперників, увійшов до штрафного майданчика та вже сам забив. Потім після подачі кутового Чорний пробив по воротах, воротар відбив м’яча перед собою, а першим на добиванні опинився Ковтун. А фінальну крапку поставив Мілютін, який зі своєї половини поля протягнув м’яча, увійшов до штрафного майданчика та не залишив шансів воротарю.

Відзначимо, що в паралельному матчі «Шахтар» із таким же рахунком 4:0 переграв «Чорноморець». У наступному турі 4-го червня динамівці зустрінуться із «Чорноморцем», а «Шахтар» – із «Арсеналом».

«Динамо» (U-17): Вайло, Шевчук, Ковтун, Процишин, Нестеренко, Харатін, Мироненко, Полегенько, Кузик, Тищенко, Яремчук.

У другому таймі на заміну виходили: Малюк, Олексюк, Нагорний, Чорний, Мілютін.

Голи: Тищенко, Яремчук, Ковтун, Мілютін.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер