«Динамо» (U-17) – володар Кубка Києва!

«Динамо» (U-17) – володар Кубка Києва!

Першими на поле вийшла динамівська команда U-17 під керівництвом Юрія Дмитруліна та Артема Яшкіна. Вони зустрічалися з київським «Монолітом», хоча саме «Моноліт» вважався номінальним господарем. Грали команди два тайми по 35 хвилин.

Динамівці розпочали матч доволі активно, й уже на 10-й хвилині повели в рахунку. Чудово проведену атаку влучним ударом завершив Ілля Терещенко. А ще за п’ять хвилин після блискучого пасу Данила Лісового зліва м’яч переправив у ворота Віктор Симчо, подвоївши рахунок.

А скільки ще моментів було у Лісового, Терещенка, Смирного, після яких рятував воротар «Моноліта» або удари приймали на себе захисники, – просто не перерахувати. І це лише в першому таймі.

Ближче до перерви «Моноліт» спробував вирівняти гру та провів кілька гострих атак. Але це були лише епізоди на тлі беззаперечної переваги команди Дмитруліна та Яшкіна. На останній хвилині першого тайму Лісовий заробив небезпечний стандарт майже на лінії штрафного майданчика, а Сергій Косовський майстерно його виконав, спрямувавши м’яча точно під дальню стійку.

Другий тайм також пройшов під диктовку нашої команди. Футболісти багато комбінували та проводили атаки на будь-який смак. У підсумку це призвело до ще одного забитого м’яча, який записав на свій рахунок Артем Козак, який влучно пробив із меж штрафого майданчика в дальній кут. Усе, на що спромоглися номінальні господарі, – забити гол престижу, його автором став Владислав Страмоух, який щойно вийшов на заміну.

Після завершення матчу переможців нагородив медалями та Кубком Києва-2014 призидент столичної Федерації футболу Ігор Кочетов.

Після цього було зроблено загальне командне фото на пам’ять!

Фінал Кубка Києва U-17 (1998 р.н.)

15.11.2014. м.Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.В.Лобановського. 300 глядачів.

«Моноліт» (Київ) – «Динамо» (Київ) – 1:4 (0:3)

«Моноліт»: Гевелюк (Залозний, 36), Некрашевич, Сухецький (Страмоух, 48), Осипов (Болотенко, 55), Мельник, Гнидюк (Дяченко, 55), Кирієнко (Туз, 48), Жихарьов, Сердюк, Костюшко (Будя, 48), Довбиш (Ізергін, 55).

«Динамо»: Санжаревський (Кобель, 58), Ярмоленко (Радченко, 58), Нелюбін, Мазур (Єдинак, 52), Бабан, Косовський (к) (Корчебний, 58), Козак (Апостолюк, 23), Смирний, Симчо (Винниченко, 52), Терещенко (Мочуляк, 36), Лісовий.

Голи: Страмоух (49) – Терещенко (10), Симчо (15), Косовський (35), Козак (47).

Попередження: Некрашевич (40), Будя (63) – Лісовий (32).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер