«Динамо» U19 обіграло ДЮСШ-15 у контрольному матчі

«Динамо» U19 обіграло ДЮСШ-15 у контрольному матчі

У четвер, 28 січня, «Динамо» U19 провело черговий контрольний матч.

Підопічні Ігоря Костюка зустрілися з київським ДЮСШ-15. Ця гра відбулася на клубній базі «Динамо» у Віті-Литовській і завершилася перемогою киян з упевненим рахунком 3:0. Забиті м'ячі записали на свій рахунок Кирило Попов (двічі) і Владислав Єрьоменко.

Детальніше про контрольний поєдинок розповів старший тренер «Динамо» U19 Ігор Костюк:

- Єрьоменко забив дальнім ударом, а Попов після контратаки. У Кирила було достатньо гольових моментів, але реалізація підвела. Провели хорошу гру, непоганий суперник у нас був. Але, як завжди, є над чим працювати. Говорили з хлопцями про те, що 2 березня вже матч із «Барселоною», ми повинні до нього дуже добре підготуватися: поліпшити командну взаємодію, перехід з оборони в атаку і навпаки. Сьогоднішній матч показав, що в нашій грі недостатньо якості, яка дозволяє швидко грати в перехідних фазах, робимо багато зайвих торкань.

Те, що було заплановано на зборі в Києві, виконали. Фізичні кондиції дозволяють витримувати по 70 хвилин.

Є яскраві приклади для хлопців - динамівці, які ще рік-два тому грали за U19 у Юнацької Лізі УЄФА, а сьогодні виступають за основу киян. Ілля Забарний грав проти «Динамо Загреб» і вже через 7-8 місяців протистояв «Барселоні» і «Ювентусу» у складі першої команди «біло-синіх». Також хороші приклади для юнаків, щоб рухатися вперед - Попов, Цитаїшвілі, Миколенко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер