«Динамо» U19 перейшло на тренування в онлайн-режимі

«Динамо» U19 перейшло на тренування в онлайн-режимі

Заняття проводить тренер із фізпідготовки юнацької команди Олексій Смагін. Тривалість тренування - 40-45 хвилин, і складається воно з опрацювання всіх груп м'язів за рахунок зміни часу роботи і відпочинку.

Враженнями від тренування поділився гравець «Динамо» U19 Валентин Моргун:

- Наш капітан Микола Михайленко в неділю ввечері створив чат у соцмережі. Повідомили, що в понеділок буде онлайн-тренування в Zoom у режимі відеоконференції. Заняття проводить наш тренер із фізпідготовки Олексій Смагін. Він показує нам вправи і техніку виконання. Провели перші тренування. Вправи силові, на руки, прес, ноги, плюс стрибки. Весь цей процес контролює Ігор Володимирович Костюк. Не давав нам розслабитися, усе було під контролем (посміхається).

Нам дали програми тренувань для домашнього виконання. Якби ми не виконували їх, було б складно. А оскільки ми самі підтримували форму, то було неважко і цікаво.

Було приємно побачити хлопців, хоч і було всього пару хвилин на розмову, щоб запитати, як справи один в одного. Веселіше, коли ти розумієш, що працюєш із командою. Відразу згадуєш моменти, коли займалися наживо на базі і працювали у звичному режимі.

Коли в країні така ситуація, настрій загалом не може бути хорошим, тому що найгірше - це невизначеність, коли ми не знаємо, що буде завтра, післязавтра, а що через місяць. Хочеться зібратися, разом потренуватися.

З хлопцями є бесіда, є спілкування. Щотижня тренерський штаб надсилає смс у чат, щоб стежили за здоров'ям, за собою, виконували всю роботу. Тренування тривало близько 40 хвилин. Тепер щодня будемо займатися в такому режимі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер