«Динамо» (U-19): перша перемога на другому етапі!

«Динамо» (U-19): перша перемога на другому етапі!

На другому етапі змагань наша команда також проведе 14 матчів, а першим суперником підопічних Валентина Белькевича та Віталія Косовського став донецький «Металург».

У першій грі, приймаючи своїх суперників із Донецька, «біло-сині» здобули впевнену перемогу 4:0, записавши до свого активу перші три очки.

Розпочав розгром на 30-й хвилині найкращий бомбардир першого етапу чемпіонату U-19 динамівець Тищенко. Шевчук із правого флангу прострілив і Максим, зігравши на випередження, відкрив рахунок.

Подвоїли свою перевагу наші гравці незадовго до свистка на перерву. Олексій Савченко подав кутовий, Роман Яремчук завдав удару з лінії воротарського майданчика, гравець суперника Подколзін спробував вибити м'яч, але спрямував його у власні ворота.

Після перерви картина гри не змінилася. Рахунок до великого довів Яремчук ударом метрів із 10-ти, якому м'яч під удар викотив Павло Полегенько.

У компенсований арбітром час Полегенько записав на свій рахунок ще одну результативну передачу. Цього разу асистував він Кузику, який із лінії воротарського майданчика не залишив шансів воротарю.

Чемпіонат України U-19. 1 тур 2-го етапу

30.10.12. Чапаєвка, УТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо» - «Маталург» Д - 4:0 (2:0)

«Динамо»: Бущан (Ткаченко, 86), Шевчук, Болденков (Вацеба, 86), Чумак, Милютин, Харатин (к), Мироненко (Кузик, 76), Полегенько, Савченко (Нагорний, 86), Тищенко (Лазарович, 33 ), Яремчук (Панфілов, 88).

Голи: Тищенко (30), Подколзін (41, автогол), Яремчук (81), Кузик (90+2).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер