«Динамо» U-19 розгромило «Арсенал» U-19 у контрольному спарингу

«Динамо» U-19 розгромило «Арсенал» U-19 у контрольному спарингу

У вівторок, 22 січня, юнацька команда «Динамо» провела перший контрольний матч у 2019 році.

Суперником підопічних Ігоря Костюка, які готуються до поєдинку Юнацької Ліги УЄФА проти італійського «Ювентуса», стали однолітки зі столичного «Арсенал-Київ». Поєдинок відбувся у критому манежі заміської клубної бази в Кончі-Заспі.

«Динамо» дещо несподівано пропустило першим. На 12 хвилині «Арсенал» відкрив рахунок після помилки Валентина Моргуна. Голкіпер «Динамо» не впорався з подачею Дениса Янакова і пустив м’яч за лінію власних воріт – 0:1.

Кияни одразу ж збільшили оберти, і хоча довгий час «Арсенал» тримався, проте на 38-й хвилині рахунок зрівняв Євгеній Ісаєнко, який отримав чудовий проникаючий пас і елегантно покотив м’яч повз голкіпера cуперника.

Вже за 4 хвилини біло-сині забили знову. Той таки Ісаєнко взяв на себе ініціативу, продерся у штрафний і заробив пенальті. Вирок ударом у нижній лівий кут чітко реалізував Сергій Булеца. На перерву команди йшли за рахунку 2:1 на користь команди Ігоря Костюка.

У другому таймі динамівці швидко забили втретє. На 49-й хвилині Булеца доречно віддав на Вадима Мащенка, який пробив на силу і зробив рахунок 3:1.

«Арсенал» намагався розкритися і забити ще, проте навіть за переваги 2 м’ячі біло-сині виглядали значно краще. На 53-й хвилині ще один гол забив Владислав Ванат – «Арсенал» проґавив класний пас Мащенка після зміщення в центр, і Ванат з досить гострого кута переправив м’яч у ворота...

Здавалося, що гра завершиться з рахунком 4:1, проте на 92 й «Динамо» забило п’ятий гол. Вікентій Волошин подав на Ярослава Надольського і той зробив рахунок 5:1.

22.01.2019. НТБ «Динамо», Конча-Заспа

«Динамо» U-19 - «Арсенал» U-19 – 5:1

Голи: Моргун, АГ (12) – Ісаєнко (38), Булеца, з пенальті (42), Мащенко (49), Ванат (53), Надольский (90+2).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер