«Динамо» (U-19) – «Сан-Педро» - 3:1

«Динамо» (U-19) – «Сан-Педро» - 3:1

Сьогодні юнаки провели свою другу гру на зборах в Андалусії, де у тренувальному центрі Марбельї зійшлися з командою із сусіднього містечка «Сан-Педро». Погода цього вечора була не надто футбольною, але навіть найсильніша злива не завадила «Динамо» U-19 продемонструвати якісний і видовищний футбол.

Традиційно, весь матч динамівці володіли ініціативою і диктували свою гру супернику. Вже на першій хвилині Владислав Наумець відкрив рахунок у матчі, завершивши швидкісну атаку з флангу.

Пропустивши з пенальті, «Динамо» втратило перевагу в рахунку, однак, цей м'яч ще більше розлютив киян. Незабаром, після сильного натиску нашої команди на «Сан-Педро», відзначився нападник Владислав Алексєєв, зробивши рахунок 2:1.

Але на цьому перший тайм не закінчився! Динамівці рвалися вперед, створюючи шикарні моменти для збільшення рахунку. Один із них завершився фолом з боку суперників у своєму штрафному майданчику, після чого арбітр упевнено призначив пенальті. Пробивати взявся Юрій Козиренко, і його спроба була результативною.

У другому таймі злива посилилася, але наша команда не зменшила темп. Здавалося би, це черговий іспит для підопічних Юрія Мороза, які на тренувальних зборах в Іспанії активно працюють на витривалість. І шанс проявити себе у грі отримав кожен футболіст.

В результаті, друга перемога команди U-19 на першому зборі, яка з гарним настроєм продовжує готуватися до плей-оф Юнацької ліги УЄФА!

Контрольний матч

«Динамо» U-19 - «Сан-Педро» - 3:1

Голи: Наумець (1), Алексєєв (25), Козиренко (45, пен.) – Хуанфран (19, пен.)

«Динамо»: 1. Петрусь – 4. Дубінчак (к), 7. Калюжний, 3. Мельник, 17. Кошелєв – 13. Петрусенко. – 18. Козиренко, 8. Наумець, 21. Булеца, 10. Куліш – 9. Алексєєв

На заміну виходили: 12. Малиш, 30. Вантух, 2. Дмитрук, 5. Смирний, 25. Верхоланцев, 11. Цитаішвілі

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер